bezár
 

színház

2022. 03. 05.
Júniusban rendezik meg az V. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztivált
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Júniusban rendezik meg az V. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztivált Június 17. és 19. közt rendezik meg az V. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztivált - jelentette be a szervező Petőfi Színház igazgatója pénteken a bakonyi megyeszékhelyen.

Oberfrank Pál elmondta: az operettfesztivál nyitányát idén is a Színházkertben tartják, ahová a város sétálóutcájáról, a Kossuth utcáról látványos menettel vonulnak be a fellépők.

Szkéné színház

A színházigazgató hangsúlyozta: a fesztiválra érkezik Németországból Bajor Ferenc operetténekes, emellett a temesvári és a soproni színházak előadásai is szerepelnek a műsorban.

Kellerné Egresi Zsuzsanna, a színház igazgatóhelyettese arról is tájékoztatott: idén ötödik alkalommal tartják meg a Lélektől-lélekig érzékenyítő fesztivált április 22-24. között, amelyet a színház gyógyító erejének fesztiváljaként jellemzett. A nyitó produkció a temesvári színház előadása lesz, amely azt a problémát dolgozza fel, amikor máshol kell az embereknek munkát vállalnia, valamint bemutatják Topolcsányi Laura, külön a fesztiválra készült darabját is.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

színház

A Fővárosi Nagycirkusz szakmai délutánjáról
színház

Az ÖrkényKÖZ 1,5 ezrelék bemutatójáról
Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés