bezár
 

színház

2022. 03. 03.
Tizenötödik Tavaszi Fesztivál Veszprémben
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Tizenötödik Tavaszi Fesztivál Veszprémben Márciusban két hétvégén - 12-13-án és 19-20-án - öt előadással rendezi meg a Tavaszi Fesztivált a Pannon Várszínház Veszprémben.

Vándorfi László ismertetése szerint a két tavaszi hétvégén két vendégprodukciót - Hajdu Szabolcs és a Látókép Ensemble Kálmán-nap, valamint Venyige Sándor és a Veres 1 Színház Ne most, drágám! című darabjait -, a Pannon Várszínház repertoárjából pedig a Virágot Algernonnak, A Pál utcai fiúk és a Liliomfi című előadásokat láthatja a közönség.

Szkéné színház

A színház idei évadja a 2023-as Európa kulturális fővárosa program évére való felkészülés jegyében telik, és ezt a célt szolgálja a tizenötödször megrendezendő Tavaszi Fesztivál is. 

Venyige Sándor, Veres 1 Színház igazgatója kiemelte: teátrumuk a Pannon Várszínházhoz hasonlóan magánszínházként működik. Azért a Ne most, drágám! című produkcióval érkeznek Veszprémbe, mert ezzel nyitott 2014-ben a Veres 1 Színház, és máig a legsikeresebb darabjuk, amelynek nyáron már a századik előadására készülnek - mondta.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
színház

A Fővárosi Nagycirkusz szakmai délutánjáról
avagy A spacio-temporalitás liminalitásának reprezentációja David Greig Prudenciájának Kovács D. Dániel által teremtett színpadi víziójában...
Hodászi Ádám: Kikönnyítve című drámája az Apertúra Bázison

Más művészeti ágakról

Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Bemutatták Nyerges Gábor Ádám Vasgyúrók című kötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés