bezár
 

zene

2022. 02. 17.
Baráth Emőke és az Ensemble Artaserse a Müpában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Baráth Emőke és az Ensemble Artaserse a Müpában A Müpa Régizene Fesztivál keretein belül ad közös koncertet március 2-án Baráth Emőke és az Ensemble Artaserse a Művészetek Palotájában Händel különböző műveiből válogatva, Philippe Jaroussky vezénylésével – látható a Müpa weboldalán.

Georg Friedrich örökzöld életművéből, hat operából hallhatunk áriákat és duetteket március másodikán a Müpában – a műsort zenekari számok színesítik és tagolják.

prae.hu

Baráth Emőke, a fiatal magyar szoprán, aki néhány év alatt vált világsztárrá, már számos hanglemezfelvételen és koncerten működött együtt Philippe Jarousskyval, korunk ünnepelt kontratenorjával, akit most a karmesteri pulpituson láthatunk viszont. Az Ensemble Artaserse együttes fennállásának húsz éve alatt többek közt Cavalli és Monteverdi, valamint a most is sorra kerülő Händel műveit adta már elő.

További információk az eseményről itt találhatóak.

Négyzetes kép a leadben: mupa.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Nils Frahm: Day

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés