bezár
 

zene

2009. 07. 25.
Nem tudni, hol lesz Madonna magyarországi koncertje
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Egyelőre nem tudni biztosan, hol tartják meg Madonna augusztus 22-i magyarországi koncertjét, amelynek az eddigi hírek szerint a Kincsem Park adott volna otthont - írta a szombati Bors.

prae.hu

A lap megtudta, az énekesnőnek "mennie kell a Kincsem Parkból", de ennek oka - mint írták - egyelőre titok. Bár az érintettek egyelőre nem bocsátottak ki hivatalos nyilatkozatot, nem cáfolták a Bors értesülését - olvasható a cikkben.
    
Valóban folynak tárgyalások a helyszínről, de jövő hét közepéig nem mondhatok semmi biztosat - válaszolta a Bors kérdésére a Kincsem Park ügyvezető igazgatója, Vajtó Lajos.
    
A koncertet szervező Live Nation Hungary nem erősítette meg a híreket, de az biztos - írta a Bors -, hogy a Budapesti Olimpiai Központtal megbeszélések folynak, így nem kizárt, hogy a Puskás Ferenc Stadion lesz a koncert helyszíne.
    
A tapogatózó beszélgetéseken már túl vagyunk, konkrét kérdésekről tárgyalunk a koncert szervezőivel. Jó úton haladunk - mondta a központ vezetője, Kis György a lapnak.
    
A Kincsem Park istállótulajdonosai a lap szerint örülnének, ha valóban meghiúsulna a koncert a parkban. Az egyik neve elhallgatását kérő istállótulajdonos szerint ha már egyszer nagy nehezen felépült egy versenypálya, abban nagy kárt okozott volna, "ha a szezon közepén széttúrják", arról nem is beszélve, hogy a lovaikat is megviselte volna a hangos zene.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés