bezár
 

zene

2021. 11. 26.
Közelgő programok a Müpában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Közelgő programok a Müpában Az ünnepi időszakban és a 2021/22-es évad második felében is kivételes előadókkal, a könnyed és klasszikus műfajok legnevesebb képviselőivel várja a nézőket a budapesti Müpa. Olyan ikonikus formációk koncertjeivel készül az intézmény, mint az Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, Charles Lloyd, Daniel és Michael Barenboim, a Clayton-Hamilton Jazz Orchestra és Lee Ritenour - közölte a Müpa csütörtökön az MTI-vel.  

Emir Kusturica  és együttese, a balkáni hangulatú zenét játszó No Smoking Orchestra december 27-én lép a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem színpadára.     

prae.hu

Tíz év után tér vissza a Müpába a szaxofonos Charles Lloyd a 2015-ben megjelent Wild Man Dance című koncertlemez anyagával 2022. január 12-én. Daniel Barenboim zongoraművész és Michael Barenboim hegedűművész Mozart műveiből ad kamaraestet 2022. január 26-án.     

Jövő tavasszal Lee Ritenour és Dave Grusin, majd a Clayton-Hamilton Jazz Orchestra is fellép, valamint folytatódik Palya Bea 2015-ben útnak indított koncertsorozata, amelyen a Törökországban élő Michal Elia Kamalt és együttesét, a Light in Babylont látja vendégül.

A négyzetes kép forrása: www.facebook.com/MupaBudapest

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Bartók György szerzői estje a Fugában
Világsztárok a Budapest Jazz Clubban: Oz Noy Trio
Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Renaud-Delage: Gru 4
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés