bezár
 

art&design

2009. 07. 17.
Fotópályázat tizen- és huszonéves Szolnok megyei fiataloknak
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Fényképezni szerető, 10-25 év közötti fiataloknak hirdetett fotópályázatot a Jász-Nagykun-Szolnok megyei és a szolnoki önkormányzat "Fókuszál az ifjúság!" címmel.

prae.hu

A kiírók a július 15. és augusztus 7. közötti időszakban arra serkentik az különböző oktatási intézményekben tanulókat, hogy a fényképen keresztül bemutassák egyéni látásmódjukat, érvényre juttassák kreativitásukat egy meghatározott, ám tág határok között mozgó témában:  mit tudok vagy mit akarok megmutatni egy kattintással?” - tájékoztatta Hanga Valéria, a megyei önkormányzat sajtóreferense szerdán az MTI-t.
    
A pályázat további célja, hogy kiírók tapasztalatokat szerezzenek arról, hogyan látják saját életüket, hogyan gondolkodnak a megyében élő fiatalok. Miért szeretnek vagy nem szeretnek itt élni az Alföld közepén? Hogyan vélekednek olyan dolgokról, amelyek bármelyik más európai állampolgárt is foglalkoztatnak?
    
A pályázatban fotótémák nincsenek megadva, mindenki láttassa azt, amit láttatni szeretne - tette hozzá a sajtóreferens.
    
Két korosztályban - 10-18 és 19-25 éves tanuló - lehet nevezni, egy pályázó maximum 3 fotót nyújthat be. A fotóhoz egy címet és egy rövid, maximum 10 mondatos szöveges leírást is mellékelni kell. A pályázatokat CD-n augusztus 7-ig lehet beküldeni Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzathoz (Jelige:  Fókuszál az Ifjúság !” 5001 Szolnok, Pf.: 41) vagy személyesen bevinni a megyeházára. Elektronikus beküldés a Picasaweb oldalra történő feltöltéssel történik.
    
Mindkét korosztály I-V. helyezettje értékes nyereményben részesül, az eredményhirdetésre a Jász-Nagykun-Szolnok megyei közgyűlés ünnepi ülésén, augusztus 18-án délelőtt kerül sor.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Az acb Galéria Redők című tárlatáról
art&design

Eperjesi Ágnes és Várnagy Tibor: TAVATE: lebegés című tárlata az acb Galériában
Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban
art&design

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés