bezár
 

art&design

2021. 09. 30.
Megnyílt a Képező
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Megnyílt a Képező Csoportos kiállítással nyílik meg csütörtöktől a Margit negyed első kulturális színtere, a Képező művészeti közösségi tér a Keleti Károly utcában. A Képező egy multifunkcionális tér kíván lenni, amelynek célja a képzőművészet népszerűsítése különböző célcsoportok számára, képzőművészet-alapú programokon, foglalkozásokon és eseményeken keresztül.

"A Képezőben képzőművészet-alapú foglalkozásokat, előadásokat tartunk gyermekek és felnőttek részére, kiállításokat és összművészeti programokat szervezünk. A saját módszertanunk alapján kidolgozott képzéseken a képzőművészetet mint eszközt vonjuk be foglalkozásainkba.” - közölte az MTI-vel a frissen nyílt intézmény.

prae.hu

„Célunk, hogy a gyerekek megszeressék a művészetet, ismerjék az emblematikus alkotásokat, tudják azokat korokhoz, alkotókhoz, stílusokhoz kötni, és hogy előbb-utóbb aktív múzeumlátogatók legyenek" - idézi a közlemény az alapítókat, Bada Évát, Csiszár Beatrixot és Pénzes Borókát.

Első alkalommal a Képező a Budapest Art Mentor program hagyományos évzáró kiállításának, a Felfedezők 4.0-nak ad helyet. A több éve futó, menedzsmentközpontú képzés tizennégy művészének csoportos kiállításán az alkotók legfrissebb munkái láthatók. A tárlathoz kapcsolódó események a Budapesti Őszi Fesztivál programkínálatában is szerepelnek - közölték a szervezők. A Képező első kiállítása csütörtöktől november 19-ig látogatható, szerdától szombatig.

A négyzetes kép forrása: www.kepezo.hu

 

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

A teremtett „képzelet” határtalansága
art&design

Mátrai Erik AIR című kiállításáról
art&design

Megnyitószöveg KristofLab Still Life című kiállításához
art&design

Gondolatok Metzing Eszter The skin sees when the eyes touch című kiállításáról, Inda Galéria / Budapest

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés