bezár
 

irodalom

2021. 09. 22.
FISZ Junior Program 2021
Felhívás
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
2021 októberében tíz hetes kreatív írás kurzust indít a Fiatal Írók Szövetsége: olyan 13-17 éves fiatalok jelentkezését várják, akik érdeklődnek az irodalom és a szépírás iránt, szeretnek írni, olvasni, van már elkészült szövegük (vers/próza), és szívesen fejlesztenék a kreatív írói képességüket – tájékoztatta a FISZ a prae.hu művészeti portált.

A résztvevők a kreatív feladatok, az íráskészség fejlesztése, a rendhagyó irodalom órák és a műhely munka mellett személyesen találkozhatnak fiatal pályakezdő és már befutott írókkal és költőkkel, akik saját életpályájuk és művészetük kapcsán tartanak előadásokat a kurzusra felvételt nyert alkotóknak.

prae.hu

A meghívottak között olyan elismert alkotók szerepelnek, mint Molnár T. Eszter, Vida Kamilla, Nemes Z. Márió, Závada Péter és Kemény Zsófi.

A program 2021 októberétől indul Budapesten, és 10 héten át minden szombaton 10:00-14:00-ig tart. A kurzus 2021 december 18-án, szombaton, egy karácsonyi felolvasóest keretében zárul, ahol bemutatásra kerülnek az alkotók és műveik.

A jelentkezés határideje: 2021. szeptember 30. csütörtök éjfél.

A jelentkezés menete, a kitöltendő dokumentumok és minden további információ a Fiatal Írók Szövetségének hivatalos honlapján érhető el.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
Bemutatták Nyerges Gábor Ádám Vasgyúrók című kötetét

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Bartók György szerzői estje a Fugában
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató
Az Elérhetetlen című kötet bemutatójáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés