bezár
 

építészet

2021. 09. 04.
Dubaji Világkiállítás - A magyar pavilon a legkülönlegesebbek között
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Dubaji Világkiállítás - A magyar pavilon a legkülönlegesebbek között Az online elérhető városkalauz, a Time Out Dubai a világkiállítás 15 legizgalmasabb épülete közé válogatta a magyar pavilont.

Újságírók 135 épület közül választották ki azt a 15-öt, amelyek szerintük a legkülönlegesebbek lesznek az expón. Az exkluzív listában élő esőerdőt, "hósátrat" és kiterjesztett valóságot is felvonultató országpavilonokat találni. Ebben az erős mezőnyben kapott helyet a Magyarország vízkincseit eddig soha nem látott módon bemutató magyar pavilon is.

prae.hu

Az Aqua Roots of Hungary névre keresztelt pavilon felhívja a figyelmet arra, hogy Magyarországon több termálvizes forrás található, mint Európa bármely más országában.

A látogatók egy interaktív kiállításon keresztül ismerkedhetnek meg Magyarország unikális vízkészleteivel, gyógyvizeivel, fürdőkultúrájával és balneológiájával.

A pandémia miatt egy évvel elhalasztott Dubaji Világkiállítást október 1. és 2022. március 31. között rendezik meg az Egyesült Arab Emirátusokban fokozott egészségügyi intézkedések mellett. A fél évig tartó eseményre 25 millió látogatót várnak a szervezők.

A négyzetes kép forrása: hungaryexpo2020.hu

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


Más művészeti ágakról

Platon Karataev: Napkötöző
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés