bezár
 

zene

2009. 06. 25.
Face The Light, a harmadik The Idoru nagylemez
Lemezbemutató - július 9. Dürer Kert
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hosszú várakozás előzte meg a friss korongot, amely végre mindenki számára elérhető, 10 telitalálat dallal, a hazai alternatív zenei éra egyik legkiemelkedőbb punk/rock csapatától megszokott, elképesztően szárnyaló dallamokkal.
Az Idoru lemezének booklet-je sem mindennapi: leporelló-szerűen kihajtható, s így válik teljes terjedelmében láthatóvá grafika. A hangzás tökéletességéről a korábbi évekhez hasonlóan a Bakery stúdió falain belül Varga Pici Zoltán gondoskodott.

Az öttagú formáció eddigi legkiforrottabb anyagával rukkol elő, melyet természetesen számos nagyobb fesztiválon bemutatnak majd. A nyári bulik kezdetét a július 9.-i Dürer Kertes lemezbemutató jelenti majd, a Falcongate, a Fuwdo és a My Best Habit felvezetésével. Az új anyagot is itt lehet majd először beszerezni.

A friss lemezhez természetesen új merchandise is jár, melyet beszerezhettek a koncerteken, illetve rendelhettek a zenekar MySpace oldalán keresztül is!

Zenekari honlap
MySpace

Ízelítőnek pedig

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_DToVVUrHBI&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_DToVVUrHBI&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

The Idoru - When the Morning Comes

prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Nils Frahm: Day
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés