bezár
 

zene

2009. 06. 25.
Különleges ráadás az István, a királyból
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az idén július 3-án induló Szegedi Szabadtéri Játékok egyik legnépszerűbb produkciójára, az István, a király című rockoperára már nem lehet jegyet kapni; az óriási érdeklődésre való tekintettel a szervezők úgy döntöttek, egy különleges ráadás előadást tartanak.

prae.hu

Az István, a királyt az eredeti program szerint július 31-én és augusztus 1-jén adják elő a szegedi Dóm téren, a most beépített ráadás előadás július 30-án lesz, tehát valójában ez lesz az első.
   
"Számos visszajelzést kaptunk azzal kapcsolatban, hogy még mindig rengetegen szeretnének belépőt váltani a Társulat fiatal művészeivel színpadra állított Szörényi-Bródy rockoperára" - közölte Bátyai Edina, a fesztiváligazgatója.
    
Mint mondta, különleges előadással szeretnének kedveskedni a Társulat- és István, a király rajongóknak, és ennek keretében július 30-án - először és csak Szegeden - az egyébként Istvánt játszó Feke Pál és a Koppányt alakító Vadkerti Imre szerepet cserél.
    
A Szegedi Szabadtéri Játékok programja jövő pénteken indul; az első előadás, a Cigányszerelem sztárszereplői csütörtöktől már a Dóm téren próbálnak. A fesztivált nyitó megaprodukcióban népszerű színészek, többek között Bodrogi Gyula, Stohl András, Gesztesi Károly, Molnár Piroska és Kovács Patrícia lépnek színpadra, mellettük kiváló operaénekesek, így Kiss B. Atilla, Rácz Rita, Frankó Tünde és Vadász Zsolt lesznek láthatók-hallhatók július 3-án, 4-én, 10-én és 11-én.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés