bezár
 

film

2021. 02. 03.
Goya-díj virtuálisan
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Goya-díj virtuálisan Virtuálisan rendezik meg a legfontosabb spanyol filmes elismerés, a Goya-díj idei gáláját március elején – közölte az MTI.

Mariano Barroso, a spanyol filmakadémia elnöke elmondta, a 35. díjkiosztó ünnepség televíziós közvetítése az eredeti terveknek megfelelően a málagai Soho Caixabank színházból zajlik majd az egészségügyi előírások betartása mellett, de közönség és a kategóriák jelöltjeinek személyes jelenléte nélkül.

prae.hu

A gála egyik műsorvezetője a világhírű színész, Antonio Banderas lesz, aki tavaly elnyerte a legjobb férfi főszereplőnek járó Goya-díjat. A műsorvezetők mellett a kategóriák díjátadói vesznek részt személyesen a szokásosnál jóval rövidebb ünnepségen, valamint néhány fellépő is élőben adja elő produkcióját. A díjazottakat online kapcsolják majd.

Az akadémia igazgatótanácsa azért döntött a virtuális gála mellett, mert a koronavírus miatti járványügyi helyzet szinte napról napra változik, és ezzel együtt a korlátozó intézkedések köre is. A tervek szerint 2022-ben Valencia ad majd otthon a Goya-díj gálájának.

Négyzetes kép a leadben: cultura.hu

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Csáki László: Kék Pelikan
A 14. Frankofón Filmnapokról
Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Bartók György szerzői estje a Fugában
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége
Bemutatták Nyerges Gábor Ádám Vasgyúrók című kötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés