bezár
 

film

2020. 12. 12.
Harrison Ford ötödször is eljátssza Indiana Jonest
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Harrison Ford ötödször is eljátssza Indiana Jonest Harrison Ford egy utolsó, ötödik filmben is eljátssza Indiana Jonest. A Disney-filmet, amelynek a főszereplője a 78 éves sztár lesz, James Mangold rendezi.

Az ötödik indiana Jones film 2022 júniusában debütál. Ford egy 2013-ban adott interjúban arról beszélt, hogy szívesen visszatérne a kalandor történészprofesszor szerepében.

prae.hu

"Láttuk, ahogy a karakter az idők során fejlődött, tökéletesen időszerű lenne, hogy egy nagyszerű filmben visszatérjen" -mondta akkor Ford, azt is hozzátéve, hogy Indiana Jonesnak nem kell feltétlenül annyira „akcióorientáltnak" lennie. "Számomra az volt érdekes a karakterben, hogy volt esze, intelligenciája és ha ijesztő helyzetbe is került, mindig sikerült túlélnie. Ezt el tudom játszani." -mondta.

A film producere, Frank Marshall a közelmúltban szintén arról beszélt, hogy nem akarják más színésszel helyettesíteni Fordot. "Készül a forgatókönyv. Csak egy Indiana Jones lesz és az Harrison Ford" - szögezte le.

A filmsztár 1981-ben az Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói című filmben játszotta először Indyt, majd az Indiana Jones és a végzet temploma (1984), az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag (1989) és a 2008-ban bemutatott Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című filmben is ő alakította a hőst.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Emberpróbáló filmnézés a cannes-i filmfesztiválon
Dev Patel: A Majomember

Más művészeti ágakról

Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről
Bemutatták Nyerges Gábor Ádám Vasgyúrók című kötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés