bezár
 

film

2009. 06. 19.
Az öreg Bruce Willis szado-mazo képeken
Bruce Willis és Emma Heming a 'W' Magazine-ban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A március 21-ei boldogító igen után a 'W' Magazine júniusi számában jelent meg az első profi fotósorozat a boldog párról. Vajon az 54 éves, fülig szerelmes Willis mindenbe belemegy, amire ifjú arája rábeszéli?

A képeken Bruce Willis több ún. kompromittáló pózban is megjelenik: alsógatyában, vörös selyemsállal kikötve és szigetelőszalaggal megkötözve élvezi a rajta uralkodó hol latexbe, hol lingerine-be és szőrmébe öltözött domina jelenlétét.
Bruce és Emma Willis
A dolog talán érdekesebb kontextusba tehető, ha emlékszünk Willis nyilatkozatára, melyet a Die Hard 4.0 kapcsán tett, a cigarettától megfosztott, így bizonyos szempontból kiherélt John McClane-ről: nem gyújt rá, nehogy ezzel rossz példával szolgáljon fiatalkorú rajongóinak. S ezért még a forgatókönyvet is átírta...

Ha már kénytelenek vagyunk lemondani azokról a jelenetekről, amikor a hős véresen, mocskosan, de utánozhatatlan stílussal rágyújt a film végén egy agyongyömöszkölt cigarettára.... igen, stílussal, ahogy Axl Rose is megénekelte: "I smoke my cigarette with style..." - nos, akkor gondolkodjunk el azon, hogy az S/M belefér-e? Ezzel milyen példát mutat egy hollywoodi sztár a rajongó fiataloknak? Vagy ifjú házasulandóknak?
Bruce és Emma Willis
További moralizálás helyett csak két dologra hívnám fel a figyelmet Steven Klein utópisztikusan hideg képein: Emma Heming sarok nélküli Nina Ricci-cipőjére és  az egyik legjobb fotón szereplő, régivágású SONY TV-re.
Bruce és Emma Willis


(Bármelyik kép link az eredeti cikkhez és a teljes galériához.)

prae.hu


Kapcsolódó cikkek


nyomtat

Szerzők

-- Fábri Péter --


További írások a rovatból

George Miller: Furiosa – Történet a Mad Maxből
Alex Garland: Polgárháború
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

Más művészeti ágakról

art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés