bezár
 

zene

2020. 12. 09.
Júniusban tartanák meg a Fishing on Orfű fesztivált
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Júniusban tartanák meg a Fishing on Orfű fesztivált Június 16 és 19 között tartanák meg a járvány miatt idén elmaradt Fishing on Orfű fesztivált 2021-ben, ugyanakkor a szervezők már egy augusztus 25. és 29. között is lekötöttek a fellépőkkel, amennyiben szükségessé válna a hagyományos nyári rendezvény újbóli elhalasztása

Az idén a koronavírus-járvány miatt már két alkalommal elmaradt fesztivál sajtófőnöke közleményében azt írta, hogy elkészült a rendezvény részletes zenei programja és megtalálható az esemény honlapján a www.fishingonorfu.hu -n. A fellépőkkel a pótdátumot is lekötötték -emelte ki Enyedi Péter, garantáltan az eredeti zenei program valósul meg, halasztás esetén is. 

prae.hu

A júniusra tervezett fesztiválon többségben a 2020-as fellépők állnak majd színpadra: a tervek szerint pótolhatja az idén elmaradt jubileumi koncertjét a HS7, szintén halasztva ünnepel a 30Y, búcsúzik a Kistehén, továbbá -csakúgy, mint az eddigi években 2021-ben is Orfűre várják a legfontosabb és legjobb könnyűzenei produkciókat -közölte.

A fesztivál egy rendkívüli „beköltöző nappal” kedveskedik azoknak, akik idén egy bérlet árával támogatták a koronavírus-járvány miatt elmaradt 2020-as rendezvényt. Ők június 15.-én - illetve amennyiben a tömegrendezvények elmaradása miatt ismét halasztani kell, akkor augusztus 24.-én -már olyan előadókkal találkozhatnak, mint Lovasi András, Kispál András, Beck Zoli, Bérczesi Robi, a Lázár tesók, valamint az Elefánt tagjaiból álló Szendrői-Tóth duó. A sajtófőnök felhívta a figyelmet arra, hogy erre a plusz napra jegy nem váltható.

Egyedi Péte közölte, hogy ugyanakkor a fesztiválra már megkezdődött a jegyértékesítés, a bérletek mellett napijegyek is válthatók, míg a kempingjegyeket januárban kezdik árusítani. Aláhúzta: a belépők árát abban az esetben térítik vissza, ha központi korlátozás miatt egyik dátumon sem tarthatják meg a rendezvényt.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Világsztárok a Budapest Jazz Clubban: Oz Noy Trio
Simon Géza Gábor: A magyar jazztörténet ösvényein. A magyar jazztörténeti kutatás hatvanöt esztendeje 1958–2023

Más művészeti ágakról

színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés