bezár
 

zene

2009. 06. 16.
Susan Boyle Skóciában varázsolta el a közönséget
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kitörő taps fogadta a Glasgow-ban újra színpadra álló Susan Boyle énekesnőt; a skótok új büszkeségének egészségéért újból fellángoltak az aggodalmak, miután vasárnap este nem állt színpadra Manchesterben.

prae.hu

A Britain's Got a Talent című tehetségkutatóban feltűnt, és állás híján egyházi önkéntesként dolgozó 48 éves Boyle A Nyomorultak című musicalből énekelte el a híressé vált Álmodtam én egy álmot című dalt.
    
Előzőleg kétséges volt, hogy a tehetségkutatót végül elvesztő énekes színpadra tud-e állni szűkebb hazájában, vasárnap este ugyanis Manchesterben nem tudott fellépni a verseny többi szereplőjével. Az észak-angliai város hallgatósága pfujolással fogadta a hírt, miszerint Susan Boyle nem tud színpadra állni.
    
A verseny fináléját követően Boyle idegösszeomlással került kórházba, ahol több héten át kezelték. Az énekesnő pár nappal ezelőtt csatlakozott a versenyzőkkel indult turnéhoz, amelynek glasgow-i fellépésén már újra elvarázsolta a közönséget. "Fantasztikus volt, könnyeket csalt a szemembe. Úgy tűnt, hogy jól van" - mondta az egyik néző.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Bartók György szerzői estje a Fugában
Borbély László zongoraművész és Zeneakadémista tanítványainak koncertje

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés