bezár
 

art&design

2020. 05. 31.
Feltámadás júniusban
Godot Galéria, június 4–20.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Feltámadás júniusban A mindenki által ismert okok miatt elmaradt a Godot Galéria májusi kortárs aukciója. Erre az eseményre azonban olyan kiváló művek gyűltek össze, amiről azt gondolják, hogy vétek lenne, ha nem mutatnák be a közönségnek. Az anyagot még egy kicsit tovább szelektálták, finomították, így jött létre ez a kiállítás – értesítette a Godot Galéria a prae.hu művészeti portált.

Az összes kiállított művet adatokkal és árral meg lehet tekinteni itt a kiállítás weboldalán. Kérjük, frissítse néha az oldalt, mert a tárlat a nyitvatartása alatt változni fog, újabb művekkel bővül majd.

prae.hu

Bada Dada Tibor: Szofia Loren fésülködik

Kiállított művészek: A. Nagy Gábor, Bada Dada Tibor, Banksy, Bernát András, Bukta Imre, Bullás József, drMáriás, efZámbó István, Fajó János, Fehér László, feLugossy László, Földi Péter, Gaál József, Gáspár Annamária, Győrffy László, Hajgató Terézia, Halmi-Horváth István, Herman Levente, Haász István, El Kazovszkij, Joseph Kádár, Kárpáti Tamás, Király Gábor, Lóránt János Demeter, Marosán Gyula, Minyó János, Müller Árpád, Nádler István, Nagy Kriszta x-T, Ódor István Bence, Pauer Gyula, Romvári Márton, Ronga Eszter, Soós Nóra, Šwierkiewicz Róbert, Szurcsik József, Szűcs Attila, Takó Hajnalka, Váli Dezső

A kiállítás június 4. és június 20. között tekinthető meg keddtől péntekig 9 és 14, szombaton 10 és 13 óra között.

Godot Galéria, 1114 Budapest, Bartók Béla út 11-13.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban
Az acb Galéria Redők című tárlatáról
art&design

Enyedi Zsolt a Szófiai Liszt Intézet rezidenciaprogramján rendezett kiállításáról
Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Renaud-Delage: Gru 4


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés