bezár
 

film

2009. 06. 07.
Angelina Jolie a legbefolyásosabb híresség
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Angelina Jolie a világ legbefolyásosabb híressége a Forbes magazin idei százas listáján, amelyre először került fel hivatalban lévő amerikai elnök: Barack Obama a 49. helyet csípte el.

prae.hu

Jolie korábban is előkelő (tavaly 3.) helyezést ért el az éves bevétel és a médiajelenlét alapján összeállított Forbes-listákon, de idén a legnépszerűbb amerikai műsorvezetőt, Oprah Winfreyt megelőzve a csúcsra ért.
    
A Wanted és az Elcserélt életek sztárja tavaly 27 millió dollárt keresett, ami tizede Winfrey éves bevételének, a hatgyerekes színésznő azonban a világsajtó koronázatlan királynőjévé vált.
    
Madonna a harmadik az ünnepelt és gazdag celebritások listáján, a popikont Beyoncé Knowles, Tiger Woods, Bruce Springsteen és Steven Spielberg követi.
    
Jennifer Aniston és korábbi élettársa, Brad Pitt - aki azóta Jolie-val népes családot alapított, amelyet már mindenki csak Brangelina-klánként emleget - a nyolcadik és kilencedik a sorrendben.
    
A lista 49. helyét meglepetésre Barack Obama foglalja el, pedig hivatalban lévő amerikai elnöknek még nem sikerült bejutni a százas klubba. Obama világra szóló népszerűsége, történelmet író választási győzelme és nem utolsó sorban jövedelmező írói tevékenysége miatt kerülhetett a középmezőnybe - indokolta a magazin.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről
Emberpróbáló filmnézés a cannes-i filmfesztiválon
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés