bezár
 

zene

2009. 05. 29.
Susan Boyle a show elhagyásával fenyegetőzött
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Elvesztette türelmét két újságíróval szemben Susan Boyle, a sajtó munkatársai egy londoni hotelben zaklatták a Britain's Got a Talent című tehetségkutató világhírűvé vált énekessztárját. A skót versenyző a növekvő nyomás miatt a show elhagyásával fenyegetőzött.

prae.hu

A tehetségkutató versenyzőit képviselő szóvivő szerint az énekes nagyon letört volt, miután a sajtó két munkatársa gúnyt űzött belőle a Wembley Plaza Hotelben szerdán. Végül a rendőrség távolította el a két riportert. A szóvivő nem közölt részleteket arról, hogy mit mondott a két újságíró.
    
Mindeközben a műsor egyik zsűritagja szerint a megmérettetés utolsó fordulójához közeledve az egyre nagyobb nyomás miatt Susan Boyle azzal fenyegetőzött, hogy otthagyja a versenyt. Piers Morgan szerint az egy csapásra világhírűvé vált skót asszony szerdán csomagolt, és menni készült.
    
Morgan azt tanácsolta a 47 éves nőnek, hogy a szombati finálé előtt ne olvasson újságokat és ne nézzen tévét, helyette inkább összpontosítson előadására. "Most kezd rájönni, hogy már soha sem lesz olyan az élete mint korábban. De tudják, én nagyon-nagyon sajnálom őt" - mondta amerikai televíziós műsorokban Piers Morgan. "Próbáltam elmagyarázni neki, hogy a legtöbb ember nagyon szereti őt, és az akarják, hogy nyerjen" - tette hozzá a háromfős zsűri tagja.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés