bezár
 

film

2019. 07. 30.
Szabadtéri mozi nyílt a Corvin Plaza tetőteraszán
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Corvin Plaza tetőteraszán nyílt új, szabadtéri tetőmozi, a Kultik Sky Cinema premierfilmekkel, 160 kényelmes nyugággyal és takarókkal várja a közönséget, a négylábú kedvenceket is szívesen látják. 

Budapesten, a Corvin Plaza tetőteraszán kialakított 160 fős Kultik Sky Cinema műsorán az örök favoritok mellett megtalálhatóak a premierfilmek is. A szervezők emellett klasszikus családi mozikkal igyekeznek összehozni a különböző korosztályokat egy közös esti kiruccanásra.

A nézők kényelmét direkt erre a célra készített nyugágyak, babzsákok, rendezői székek szolgálják, az üzemeltetők külön ügyeltek arra is, hogy a lábaknál jusson hely a kutyáknak. Felhőszakadás esetén esőkabátot osztanak, a fázósabbaknak pedig takaró is rendelkezésére áll. A klasszikus, mozis büfében popcorn, nachos, salsa szósz és hideg üdítő kapható.

A szúnyogokat azonban nem látják szívesen. „A szúnyogok távoltartásáról speciális, fáklyás rendszer gondoskodik, így a látogatóknak nem kell vérszívókat hessegetnie nálunk a nyári estéken” – mondta erről Szabó Krisztián, a Kultik Mozihálózat ügyvezetője.

Moziműsor: https://kultikskycinema.hu/

prae.hu

Kultik Sky_Corvin Plaza

Forrás: Kultik Sky Cinema

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés