bezár
 

film

2019. 01. 18.
Corvin Moziéjszaka 2019
2019. február 16.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Február 16-án újra moziéjszakát tart a Corvin mozi, melyen nemcsak új filmekkel, de megújult külsővel is várják a nézőket – tájékoztatta a Budapest Film a prae.hu művészeti portált.

Február 16-án este ismét útjára indul a népszerű filmes maraton a Corvin mozi mind a hat termében, s hajnalig vetítik az új, még újabb, sőt premier előtti filmeket. A megvásárolt belépővel korlátlanul látogathatók a termek, illetve filmek, s ez alatt természetesen a büfé is szolgálatra készen várja a látogatókat.

prae.hu

A karszalagok ára egységesen 3600 Ft.

Külön öröm, hogy a moziéjszaka nézőit már új ülések és friss látványelemek fogadják majd. A felújítás a napokban kezdődik, ám csak részleges leállást jelent, a mozi ez alatt is zavartalanul üzemel.

Amit már biztosan láthatnak a nézők: Alita: A harc angyala, Bohém Rapszódia, Üveg, Heavy túra,  Ruben Brandt, a gyűjtő, Rossz versek, Pusztító, Ragadozó városok 3D, Instant család, A ház, amit Jack épített, Nyitva – és további sikerfilmek az elmúlt hetek bemutatóiból.

A teljes program hamarosan elkészül, a mindig friss információkért érdemes követni a Corvin Mozi Facebook- és Instagram-oldalát.

Forrás: Budapest Film

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Csáki László: Kék Pelikan
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés