bezár
 

színház

2018. 10. 18.
Pályázati kiírás a SzólóDuó Fesztiválra
Az Orkesztika Alapítvány felhívása
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Pályázati kiírás a SzólóDuó Fesztiválra Az Orkesztika Alapítvány 2019 januárjában ismét megrendezi a SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivált immáron 20. alkalommal. A fesztivál fiatal, pályakezdő táncosok, koreográfusok számára nyújt bemutatkozási lehetőséget. A fesztivál tervezett időpontja 2019. január 9-12.

A fesztivál nyílt pályázati rendszerrel működő nemzetközi táncfesztivál, a rövid koreográfiák nyitott szakmai fóruma. A fesztivál lehetőséget teremt az alkotóknak, hogy kipróbálhassák művészi elképzeléseiket, akár magukon, akár egy felkért előadón, és produkcióikat megméretve visszajelzést kapjanak munkájuk fejlesztéséhez. 

Szkéné színház

További részletek itt találhatók.

SzólóDuó

A képek forrása a MOHA-Mozdulatművészek Háza - Orkesztika Alapítvány hivatalos Facebook-oldala és a SzólóDuó Fesztivál honlapja.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
avagy A spacio-temporalitás liminalitásának reprezentációja David Greig Prudenciájának Kovács D. Dániel által teremtett színpadi víziójában...
színház

Az ÖrkényKÖZ 1,5 ezrelék bemutatójáról
Karácsonyozzatok velünk, vagy ússzatok haza az Örkény Stúdióban

Más művészeti ágakról

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés