bezár
 

film

2018. 10. 08.
Novemberben kerül mozikba a Ruben Brandt, a gyűjtő
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az 1956-os magyar forradalmat német szemmel bemutató A néma forradalom, a libanoni Oscar-jelölt A sértés, az Oscar-díjas Paolo Sorrentino által jegyzett és Silvio Berlusconi életéről szóló Silvio és a többiek, valamint egy japán anime a Mirai – Lány a jövőből mellett  hamarosan újra egész estés magyar animációs film kerül a Mozinet forgalmazásában hazai mozik palettájára: a Ruben Brandt, a gyűjtő.

Milorad Krstić egyedi látványvilágú akció-thrillerében különös rablássorozat rázza meg a világ leghíresebb múzeumait: egy rejtélyes bűnbanda egymás után szerzi meg a legértékesebb képeket. Hiába minden óvintézkedés, semmi sem akadályozhatja meg a Gyűjtőt és csapatát az újabb festmények ellopásában. A rendőrség tehetetlen. Kowalski, a washingtoni magánnyomozó fedezi fel, mi a közös az ellopott műtárgyakban, de az ő élete is veszélybe kerül, amikor beleszeret a rablóbanda femme fatale-jába, Mimibe. A pánikba esett biztosítótársaságok százmillió dollár jutalmat ajánlanak a nyomravezetőnek, melynek hallatán az alvilág is bekapcsolódik a macska-egér játékba, mindent elsöprő lavinát indítva el ezzel.

prae.hu

A film alatt az egész világot bejárhatja a mozilátogató egy olyan utazás során, amely percenként nyújt újabb és újabb meglepetéseket. A Ruben Brandt, a gyűjtő a James Bond-filmek hangulatát megidézve vezeti be a nézőt a művészet rejtett dimenzióiba. A 4K-ban készült animációs alkotásban a köznapi és fantázia szülte formák keverednek, és mindvégig extravagáns alakok, futurisztikus és vintage elemekből épülő dizájn, autósüldözés, humor és mindig újra töltődő izgalom köti le a néző figyelmét.

A hivatalos előzetes

Magyarországi bemutató: 2018. november 15.

Forrás: Mozinet

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Alex Garland: Polgárháború
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

Más művészeti ágakról

art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés