bezár
 

film

2018. 10. 04.
Új Star Wars sorozat készül
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Új Star Wars sorozat készül A Vasembert is jegyző Jon Favreau rendez Star Wars-sorozatot a Disney új streaming szolgáltatásának.

A The Hollywood Reporter értesülése szerint a most 51 éves Jon Favreau írója és vezető producere is lesz az eredeti, élőszereplős Star Wars-tévésorozatnak, amely a szerdai bejelentés szerint a Mandalorian címet viseli majd.

prae.hu

"Jango és Boba Fett története után egy új harcos kerül előtérbe a Star Wars-univerzumból. A Mandalorian a Birodalom bukása után, az Első Rend felemelkedése előtt játszódik. Egy magányos harcos útját követjük a galaxis külső vidékén, az Új Köztársaság fennhatóságától távol" - írta Favreau Instagramján.

A Disney a Netflix riválisának szánja 2019 végén induló streaming szolgáltatását, amelyben több élőszereplős Star Wars-sorozat is látható lesz majd. Ezen a platformon mutatják be a Marvel-filmeket és sorozatokat, valamint a Pixar és a Lucasfilm produkcióit. Egyelőre azonban csak a Favreau sorozatával kapcsolatos részleteket hozták nyilvánosságra.

A rendező nem újonc a Star Wars-univerzumban,ugyanis a Star Wars: A klónok háborúja című rajzfilmsorozatban és a Solo: Egy Star Wars-történetben is szinkronizált egy-egy szereplőt.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Luca Guadagnino: Challengers
Dev Patel: A Majomember

Más művészeti ágakról

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Bartók György szerzői estje a Fugában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés