bezár
 

irodalom

2018. 04. 05.
Apokrif 10: Papírtól felhőig
Április 6. és 9. között a Labor Bp-ben
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Apokrif 10: Papírtól felhőig A​ kortárs vizuális rovattal megjelenő Apokrif irodalmi f​olyóirat tízéves fennállásának megünneplése, ennek utolsó felvonására, az Apokrif képrovatában megjelent egy-egy alkotó képeiből összeállított időszaki tárlatot (Gucsa Magdolna és Veress Dani kurátori közreműködésével) a Labor Galériában lehet megtekinteni április 6. és 9. között.

A kiállított, a print- és könyvkultúrához kapcsolódó munkákat egymással, illetve a lapszámainkból vett szépirodalmi és vizuális idézetekkel hozták párbeszédbe.  A program talán idegnyugtató jelleggel is bírhat, a szervezők szerint vernisszázsa (ápr. 6.) és finisszázsa (ápr. 9.) a választások előtti és utáni mélakór ellen is bevethető. 

prae.hu

A kiállítást április 6-án, 19 órakor Nemes Z. Márió nyitja meg, felolvas Bödecs László, Evellei Kata, Fráter Zoltán és Nyerges Gábor Ádám, a Csaknekedkislány zenekar pedig unplugged üzemmódban zenél nekünk 2-3 szám erejéig.

Április 9-én, szintén 19 órától, a finisszázs alkalmával: Bali Farkas Péter, Halmi Tibor, Juhász Tibor, Tamás Péter és Vass Norbert olvas fel műveiből, valamint premier gyanánt levetítik Tóth Lili Laura Murzsa Tímea és Matern Ákos közreműködésével készült rövidfilmjét, mely a tíz éve működő folyóirat múltját-jelenét-jövőjét dolgozza fel.

Apokrif 10: Papírtól felhőig

A kiállítás megtekinthető április 6. és 9. között a Labor Galériában

1053 Budapest, Képíró utca 6.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kilenc szabad növény és Boszorkányok nyara – Recenzió Sánta Miriám és Sárkány Tímea 2023-as köteteiről
Bemutatták Charles Bukowski A város legszebb nője című novelláskötetét
irodalom

Hegymegi Flóra és Horváth Florencia beszélgetése a Kötetlenül sorozat keretében

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
Platon Karataev: Napkötöző


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés