bezár
 

film

2018. 03. 01.
Kutyák szigete a Titanicon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kutyák szigete a Titanicon Wes Anderson a Kutyák szigete című új filmjéért a legjobb rendezőnek járó Ezüst Medvét nyerte a Berlini Filmfesztiválon. A kritikusok által is méltatott animációs film magyarországi premierje az idei Titanic Filmfesztiválon lesz, majd a mozik május 3-án tűzik műsorra.  

Az Oscar-díjra jelölt Wes Anderson (Holdfény királyság, A Grand Budapest Hotel) ezúttal is nevéhez méltó, sajátos hangulatú filmet készített. 

prae.hu

A film egy kisfiúról szól, aki a Japánban található, Kutyák szigete névre keresztelt helyen folytat ádáz küzdelmet annak érdekében, hogy megtalálja elveszett házi kedvencét.

kutyák 5

Wes Anderson ezúttal is illusztris színészgárdával dolgozott, és az animációs film szereplőinek olyan remek színészek kölcsönzik majd a hangjukat, mint Scarlett Johansson, Jeff Goldblum, Bryan Cranston, Tilda Swinton, Edward Norton, Bill Murray és Harvey Keitel.

 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Emberpróbáló filmnézés a cannes-i filmfesztiválon
Dev Patel: A Majomember

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés