bezár
 

zene

2009. 04. 10.
Crazy Mama - a megújult Music Pub
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Tavaly szeptemberben nyitotta meg kapuit a Crazy Mama Music Pub, mely a kezdetektől igényes helyszínen, minőségi szórakozást ígért az odalátogató zenerajongóknak. Az elsősorban rockzenei koncerteknek helyt adó létesítmény megálmodói szokatlan módon, néhány hónapos tesztidőszaknak vetették alá a Pubot.

prae.hu

E periódus alatt felmérték a közönség igényeit, a fizetőképes kereslet által támasztott minőségi és árkövetelményeket. Ennek az alaposságnak köszönhetően ez év tavaszán elérkezett az ideje annak, hogy a mulató egy új, energikus, ötletekkel teli csapat irányításával, már letisztult stílussal, megújult programválasztékkal, az árszínvonal és minőség kapcsolatát tekintve egyedülálló étel és itallappal álljon a nagyközönség elé.

A Crazy Mama meglepetések sorozatával fogadja az odalátogatót. A koncertjegyként is felfogható, 1000 forint alatti, - egy ajándék italt is tartalmazó - belépőért esténként legalább 2, a magyar rock és alternatív élet kiemelkedő előadói közé sorolható zenekar, kiváló minőségű hangzást biztosítva szórakoztatja a nagyérdeműt, aki a háromszintes, - álló és ülőhelyeket egyaránt tartalmazó- nézőtéren garantáltan megtalálja a zene élvezetéhez számára leginkább megfelelő pontot.

Különleges az a kezdeményezés is, mely – egyfajta baráti, klubhangulatot előidézve – lehetőséget biztosít a zenészek és rajongók közös szórakozására. A jó hangulatot természetesen a minőségi italok fogyasztása is fokozhatja. A Crazy Mama meglepően alacsony áraival is (sörök már 190 forinttól, vodka már 100 forinttól) szeretne kedvezni az odalátogató zenerajongóknak. És egy további szimpatikus lehetőség, hogy minden vendég igénybe veheti a kedvező költségekkel bíró szállítási szolgáltatást, melyet 9 személyes buszok biztosítanak (a Blaha Lujza térig 400,-Ft/fő, Budapest területén belül 1.000,-Ft/fő).

A Hard együttes koncertje a sajtótájékoztatón

Április 8-án egy remekül sikerült sajtótájékoztatóval indult el a Crazy Mama új élete, melyen, a nemzetközi porondon is egyre sikeresebb HARD formáció adott remek mini koncertet.

A Hard együttes koncertje a sajtótájékoztatón

Ezúttal még csak a sajtó képviselői élvezhették a remek hely hangulatát, de április 18-tól, megújult programmal, magas színvonallal és alacsony árakkal a szórakozni vágyókat is tárt karokkal várja Budapest legbarátságosabb „Őrült Hölgye”, a Crazy Mama Music Pub!

Április 18-ai flyer

A Crazy Mama áprilisi programja:

Április 18. Fantasztikus nyitó házibuli a Crazy Mama színpadán.
Fellépők: KGB, Lovegun, Soffi

Április 24. Nazareth After Party.
Fellép a Magnetica és a Crossholder.

Április 25. Cry Free
(a nemrégiben Jon Lorddal közös koncertet adó magyar Deep Purple cover band koncertje)
nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

Bartók György szerzői estje a Fugában
A 180-as Csoport című kötet bemutatója
Simon Géza Gábor: A magyar jazztörténet ösvényein. A magyar jazztörténeti kutatás hatvanöt esztendeje 1958–2023
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés