bezár
 

színház

2018. 02. 09.
Megjelent a Mozsár 2018 pályázat
Harmadik alkalommal érkezik a Mozsár Műhely színházi pályázata
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Megjelent a Mozsár 2018 pályázat A Független Színművészetért Alapítvány „Mozsár Műhely - Produkciós pályázat 2018” címmel pályázatot ír ki a Mozsár Műhelyben bemutatásra kerülő előadásokra. A kiírásra független színházi alkotók, alkotó műhelyek, társulatok és csoportok pályázhatnak 2018. március 15-ig. A pályázat célja az új kamaraszínházi (maximum 3-4 fős) színpadi produkciók bemutatása.

2016-ban nyitotta meg kapuit a Mozsár Műhely a Nagymező utca forgatagában, ahol nagy sikerrel gondolta újra a színház mibenlétét. A fiatal játszótér színpadán a 2017/2018-as évadban olyan elismert előadókkal találkozhat a közönség, mint Borbély Alexandra, Döbrösi Laura, Egri Kata, Egri Márta, Epres Attila, Lázár Kati, Mohai Tamás, Orosz Ákos, vagy Ullmann Mónika.

Szkéné színház

A produkciós pályázat harmadik alkalommal kerül meghirdetésre, amelyre 2018. március 15-ig várják független színházi alkotók jelentkezését. A pályázat lehetőséget kínál új színpadi mű, illetve új, máshol még nem játszott színpadi mű bemutatására.

A pályázaton részt vehetnek állam és önkormányzat által normatív alapon nem támogatott előadó-művészeti szervezetek, társulatok, egyéni alkotók. A pályázók a támogatás befogadására és elszámolására alkalmas gazdasági társasággal, civil szervezettel, vagy a lebonyolításra alkalmas lebonyolító szervezettel kell rendelkezzenek.

A pályázatokat a projekt.mozsarmuhely@gmail.com e-mail címre várják. Az előadások bemutatójára pedig 2018. október 1  - 2019. május 31. között kerül majd sor.

A helyszín bejárására 2018. március 6-án 16.00-17.00 óra és március 8-án 16.00–17.00 óra között van lehetőség. A részvételi szándékot a pontos időpont megjelölésével előzetesen jelezni kell a megadott e-mail címen.

A pályázati döntésre 2018. április 15-ig kerül sor.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Hodászi Ádám: Kikönnyítve című drámája az Apertúra Bázison
Somorjai Réka: BOJZ című drámája a Szkéné Színházban
színház

Forgách András A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatója

Más művészeti ágakról

Platon Karataev: Napkötöző
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés