bezár
 

zene

2017. 09. 29.
Árverésen gyűjtenek Bonino Anna-Sofia hegedűművész gyógykezelésére
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Jótékonysági árverést rendeznek a szklerózis multiplexszel diagnosztizált 23 éves Bonino Anna-Sofia hegedűművész gyógykezelésére - mondta el Peller Mariann, a Virtuózok producere az M1 aktuális csatornán, pénteken.

A Virtuózok tehetségkutató harmadik évadában feltűnt Bonino Anna-Sofia gyógykezelésének támogatására szerdán online jótékonysági árverést indítottak el a virtuozok.hu internetes oldalon, ahol Forma 1-es pilóták, köztük Sebastian Vettel, Lewis Hamilton, Kimi Raikkönen és Fernando Alonso által dedikált bukósisakra lehet licitálni - mondta el a producer.
    

prae.hu

Kiemelte, hogy a bevételt Bogányi Gergely és Boros Misi közös, december 6-i koncertjének keretében adják majd át a Müpában.
    

"Ez a koncert arról szól, hogy milyen jó adni" - hangsúlyozta Peller Mariann, aki arról is beszélt, hogy a hangversenyen a tehetségkutató műsor felfedezettje, Boros Misi azon a Bösendorfer zongorán fog játszani, amelyet ő maga is felajánlásként kapott.
    

A zongorát adományozó Rochlitz Andrea felidézte, hogy a különleges hangszert a tavaly elhunyt Vadász Krisztián hagyatékából bocsátotta Boros Misi Junior Príma-díjas zongoraművész rendelkezésére, Bogányi Gergely közbenjárására.
    

Boros Misi 2014-ben korcsoportgyőztesként végzett a Virtuózokban, de nem volt olyan zongorája, amelyen tehetségéhez mérten gyakorolhatott volna - fűzte hozzá Peller Mariann.
    

A Mester és tanítványa című koncerten Bogányi Gergely és Boros Misi Schubert- és Mozart-műveket fog játszani a Budapesti Filharmóniai Társaság zenekarának kíséretében, Bogányi Tibor vezényletével, valamint bemutatják a Bogányi-zongora 296 centiméteres, új változatát is, amely a 2015-ben megjelent modellel csak formavilágában egyezik, műszaki tartalma teljesen új fejlesztés.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről
Nils Frahm: Day

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés