bezár
 

zene

2017. 05. 15.
PRAE.HU 10 PLUSZ – Elektronikus zenével
Helyszín: Kelet Kávézó, Budapest, Bartók Béla út 29. Időpont: 2017. május 16., 19 óra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A számítógépek és a digitalizálás alapjaiban változtatta meg a gondolkodásunkat és mindennapjainkat. A zenei “digitális fordulat” múltjáról, jelenéről és jövőjéről beszélgetünk az elektronikus zene felsőfokú oktatásának két központja, a Liszt Zeneművészeti Egyetem elektronikus zenei médiaművészet és a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar elektronikus zenei médiaművész szakának alapító tagjaival és oktatóival, Szigetvári Andreával és Kovács Balázzsal (alias XRC).

Moderátor: Danczi Csaba László

A PRAE.HU 10 PLUSZ sorozatról

Tíz éves múlt a prae.hu művészeti portál. Ezért egy sorozatot terveztünk szerkesztőségi üléseink helyszínével, a Kelet Kávézóval együttműködve. Minden rovat vezetője kitalál egy beszélgetést egy vagy két olyan vendéggel, akiket szíve szerint szívesen lát, vagy mutat be olvasóinknak, barátainknak. A témák izgalmáról is a rovatvezetők gondoskodnak. 

A műsorra havonta egy alkalommal, keddenként 19 órától kerül sor a Kelet Kávézóban, Budapesten, a Bartók Béla út 29. szám alatt.

prae.hu

Az esemény Facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/198121857343299/

A rendezvényt az NKA támogatja.

NKA

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon

Más művészeti ágakról

színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés