bezár
 

irodalom

2017. 04. 05.
Megzenésített versek: 11 produkció a HangHordozók döntőjében
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Tizenegy produkció versenyezhet a Versmaraton HangHordozók című, Kárpát-medencei énekmondó versenyének pénteki döntőjében Budapesten, a Pinceszínházban - közölte a szervező Magyar Napló Kiadó az MTI-vel szerdán.

A versenybe Az év versei 2016 kötetben szereplő bármely mű megzenésítésével lehetett jelentkezni, egy versenyző legfeljebb három művel pályázhatott. Az első három helyezett 200 ezer, 150 ezer és 100 ezer forintos díjazásban részesül. A zsűri tagja Harcsa Veronika énekes, Csík János népzenész, Dinnyés József zeneszerző és előadóművész, valamint Farkas Tibor zenész és Stifner Gábor zenei szerkesztő.
    

prae.hu

Az április 7-i esten a zsűri döntése értelmében felléphet az Amatild és az Aranymetszés együttes, Bornemissza Ádám, Fodor Gábor, a Hajnalvándor együttes, az Írott Kő Zenekar, Lovászi Edina, Németh Viktor, Bonyár Judit és Hűvösvölgyi Péter, valamint a Rokkka együttes. Az internetes közönségszavazás eredményeként ott lehet a döntőben Ágoston Lóránt is, aki Buda Ferenc Ha lenne, ha nem lenne című versét zenésítette meg.
    

Idén a zsűri nem kötötte ki, hogy a több dallal is pályázó versenyzők mely megzenésített versükkel szerepelhetnek a döntőben, így a fellépők az esten maguk választhatnak a pályázatra beküldött produkcióikból - közölte a kiadó.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Bemutatták Charles Bukowski A város legszebb nője című novelláskötetét
irodalom

Hegymegi Flóra és Horváth Florencia beszélgetése a Kötetlenül sorozat keretében
Kovács Dominik és Kovács Viktor Lesz majd minden című regényéről

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés