bezár
 

zene

2017. 03. 30.
Március végén indul a Keresztúri esték programsorozat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Zenés programokkal, színi előadásokkal és helyi borokkal várja az érdeklődőket márciustól október végéig Bodrogkeresztúron a Keresztúri esték elnevezésű programsorozat.

Kolár Krisztina, a sorozat programigazgatója az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában elmondta: a kínálat összeállításakor fontos szempont volt, hogy a magyar együttesek mellett felvidéki produkciók is szerepet kapjanak a sorozat pénteki estjein.
    

prae.hu

A rendezvényt a Gyárfás István Trió nyitja pénteken Elek Istvánnal és Molnár Enikővel kiegészülve, április 7-én pedig Szvorák Katalin és Kudlik Júlia Szeretettel című estjére várják a közönséget.
    

Április 14-én a költészet napjához kapcsoldóva Földes László Hobo Tudod, hogy nincs bocsánat című estjére kerül sor, ahol a művész József Attila verseinek feldolgozásait adja elő, április 21-én pedig a ForYouAcapella felvédiki együttes koncertezik a tokaj-hegyaljai településen.
    

Május 5-én Francia sanzonestet tartanak, 12-én Szűcs Gabi és a Stereo Swing koncertjére kerül sor, 19-én Kiss Szilvia, Gál Tamás és a Kor-Zár verséneklő együttes lép fel a sorozat helyszínéül szolgáló Henye Borbár teraszán, 26-án pedig Kassa, a szerelem városa címmel a kassai Thália Színház sanzonestjét lehet megtekinteni.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről
Borbély László zongoraművész és Zeneakadémista tanítványainak koncertje
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele

Más művészeti ágakról

színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés