bezár
 

zene

2017. 03. 14.
Művészbejáró – Zene karnyújtásnyira
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Művészbejáró – Zene karnyújtásnyira A Pannon Filharmonikusok új kamarasorozatot indít, mely a kulisszák mögé kalauzolja a hallgatóságot.

Bensőséges kamarasorozatot indít a Pannon Filharmonikusok március 30-án, melyben a tágas és távoli színpadról a kulisszák mögé kalauzolva karnyújtásnyira hozza a zenét a közönségnek. A sorozatnak a zenekar próbaterme ad otthont, tökéletes színteret biztosítva arra, hogy a hallgatóság a zene mellett most a zenészekhez is közel kerülhessen fizikailag és szimbolikusan egyaránt. A bensőséges térben a művészek betekintést engednek a mindennapi világukba, felkínálva próbatermi helyüket a nézők számára, miközben a műsor összeállításánál a számukra kedves és kedvelt műveket adják elő.

prae.hu

A próbaterembe a művészek képzeletbeli lábnyomait követve vezet az út, így az eseményre érkezők valóban a Kodály Központ Művészbejáróján át közelíthetik meg a kamarasorozat rendhagyó helyszínét.

Az est közreműködői:

Papp Dániel - hegedű
Mikola Levente - hegedű
Murin Jaroszláv - mélyhegedű
Tuzson Tamás - mélyhegedű
Pechan Dávid - gordonka
Székely Ond - gordonka
Gárdai Viktória - fuvola
Morvay Ágnes - hegedű
Németh-Tóth Tímea – hegedű

MŰVÉSZBEJÁRÓ

A Művészbejáró ebben az évadban két alkalommal – március 30-án és május 26-án – nyílik meg a kíváncsi zenekedvelők előtt, a következő évadban azonban már négy előadással készülnek a Pannon Filharmonikusok muzsikusai.

A március 30-i kamarakoncert részletes programja a zenekar honlapján, IDE kattintva érhető el. A korlátozott számú férőhelyekre tekintettel ajánlott az érdeklődőknek mielőtt megvásárolni jegyeiket, mellyel elsők között leshetnek be a kulisszák mögé, a zenekar próbatermébe.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző
A 180-as Csoport című kötet bemutatója
Simon Géza Gábor: A magyar jazztörténet ösvényein. A magyar jazztörténeti kutatás hatvanöt esztendeje 1958–2023
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés