bezár
 

színház

2016. 12. 30.
Növekszik a minősítéssel nem rendelkező színház- és táncművészeti szervezetek, zenekarok és énekkarok támogatása
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Jövőre csaknem 83 millió forinttal növekszik a minősítéssel nem rendelkező színház- és táncművészeti előadó-művészeti szervezetek támogatása, míg a zenekarok és énekkarok jövő évi pályázati kerete 9 millió forinttal több lesz, mint 2016-ban - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) Kultúráért Felelős Államtitkársága pénteken az MTI-vel.

Az Emmi nyílt pályázatot hirdet a minősítéssel nem rendelkező színház- és táncművészeti, előadó-művészeti szervezetek 2017. március 1-je és 2018. február 28. közötti időszakra vonatkozó működésének és szakmai programjainak támogatására 1,1 milliárd forint keretösszeggel, amely 82,546 millió forinttal több, mint a 2016-ban meghirdetett pályázati keret - olvasható a közleményben.
    

Szkéné színház

A minősítéssel nem rendelkező zenekarok és énekkarok jövő évi szakmai programjainak és működésének támogatására szóló nyílt pályázat keretösszege 154 millió forint, amely 9 millió forinttal több, mint 2016-ban.
    

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma elkötelezett az előadó-művészeti szervezetek működésének tervezhetősége elősegítésében, ezért már idén meghirdeti a nem minősített előadó-művészeti szervezetek működésének jövő évi támogatását célzó pályázatokat - írta a tárca a dokumentumban.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
színház

A Fővárosi Nagycirkusz szakmai délutánjáról
Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről

Más művészeti ágakról

Bartók György szerzői estje a Fugában
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés