bezár
 

film

2016. 12. 27.
Bucsi Réka Love című filmjét is műsorra tűzi a köztévé az ünnepi időszakban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Bucsi Réka Love - Szerelem című fesztiváldíjas rövidfilmje mellett több alkotást is bemutat a médiatanács Magyar Média Mecenatúra programjában támogatott filmek közül az ünnepi időszakban a közmédia.

Az M2 Petőfi TV-n szerda hajnalban lesz látható Bucsi Réka Love - Szerelem című animációs filmje, amely az uppsalai nemzetközi rövidfilmfesztiválon kapott díjával jelölt lett az Európai Filmakadémia (EFA) 2017-es rövidfilmes díjára, és bekerült a januári Sundance Filmfesztivál versenyprogramjába is - olvasható a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) MTI-hez eljuttatott keddi közleményében.
    

prae.hu

A szerdai televíziós premierek között lesz továbbá az Annecy Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon a Zsűri Díját elnyerő, Balkon című hatperces animáció - Dell'Edera Dávid munkája -, illetve Lengyel Balázs orosz mesén alapuló, szürreális csernobili környezetbe helyezett rövidfilmes feldolgozása, A Répa is.
    

Csütörtökön a Duna Worldön sugározzák a Vasgyökerek című portréfilmet, amely a különleges sorsú orvos, Sipos József életét mutatja be, illetve a Herminamező árnyai című történelmi dokumentumfilmet, amelynek témája Tisza István meggyilkolása.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Dev Patel: A Majomember
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés