bezár
 

art&design

2016. 12. 22.
Kiírták a 35. Magyar Sajtófotó pályázatot
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) meghirdette a 35. Magyar Sajtófotó pályázatot, amely a korábbi évekhez hasonlóan mindenki számára nyitott, de elsősorban a hazai és határon túli magyar fotográfusok képeit várják január 19-ig.

A hír és képriport kategóriában 2016. január 1. és december 31. között készült képekkel lehet nevezni, az időbeli korlátozás nem vonatkozik a többi sorozat kategóriára, amelyekbe több éven átívelő, elemző pályaművek is beküldhetők, de ezekben is kell szerepelnie 2016-ban készült felvételnek - közölte a MÚOSZ az MTI-vel.
    

prae.hu

Egy pályázó összesen 30 pályaművet küldhet be kategóriától függetlenül. A pályamű állhat egyedi képből vagy legfeljebb 10 képet tartalmazó sorozatból. Egy kép csak egyszer adható be, nem szerepelhet egyedi képként és sorozat részeként is.
    

A pályázatokat hír-, eseményfotó; képriport; emberábrázolás; művészet; sport; természet és tudomány; valamint társadalomábrázolás kategóriákban várják online jelentkezés útján január 19-én éjfélig.
    

A zsűri január 27. és 29. között az érvényes pályaműveket áttekinti, és többfordulós zsűrizés során bírálja el. Kategóriánként három díjat osztanak ki, valamint különdíjakkal is jutalmazza a legjobb munkákat március végén, a Magyar Sajtófotó Kiállítás megnyitóján, a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központban.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

(Súlyosan elfogult vélemény)
A teremtett „képzelet” határtalansága
art&design

Keresztes Zoltán privát ikonjai mellé
Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Platon Karataev: Napkötöző
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés