bezár
 

zene

2016. 12. 02.
Karácsonyfadíszbe csomagolt kislemez a Budapest Voicestól
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Háromszámos anyagot jelentetett meg Kislemez címmel a Budapest Voices. A dalok az online változat mellett egy mini CD-n is elérhetők, amelyet karácsonyfadíszbe csomagoltak.

A 13 tagú énekegyüttes ezúttal az először negyven évvel ezelőtt a Generál együttes kislemezén megjelent, majd Charlie előadásában ismertté vált Könnyű álmot hozzon az éj című dalt, valamint az Emil.RuleZ! Zazie az ágyban című slágerét dolgozta át, és szerepel a mini CD-n egy saját szerzemény is, az Éld át a csodát! - tájékoztatta a menedzsment az MTI-t.
    

prae.hu

A Könnyű álmot hozzon az éjhez klipet is készített a Budapest Voices. A kisfilmben gyerekek kívánságait teljesítette az együttes: mozdonyvezetést, ragadozó madár röptetését, cirkuszlátogatást, hőlégballonozást, lovaglást és cukrászdában tortakészítést.
    

A három számhoz az online boltokban lehet hozzájutni, de limitált példányszámban, mindössze száz darabban mini CD-ként is megjelent a Kislemez című anyag, kézzel készített karácsonyfadíszbe csomagolva, hat színben, ezüstben, bordóban és négyféle aranyszín árnyalatban.
    

A 2013-ban alakult Budapest Voices elsősorban a hazai alternatív színtér zenekarainak ismert dalait dolgozza át. Eddig két stúdiólemezt jelentetett meg: az Alternatívák 2014-ben, a Finomra hangolva idén tavasszal jött ki.
    

A Budapest Voices művészeti vezetője Warnusz Zsuzsa, mellette Gulyás Erika, Éry Dóra, Bencze Janka és Szélig Éva (alt), Faith Ildikó és Lajtai Katalin (szoprán), Borbás Erika és Karikó-Tóth Zsófia (mezzoszoprán), Labant Bence (basszus), Paál Balázs (tenor), Nagy Richárd (bariton), Nagy Barnabás (basszbariton),  valamint az ütőhangszeres Pusztai Csaba a csapat tagja.
    

Az énekegyüttes december 28-án karácsonyi nagykoncerttel zárja az évet a MOM Kulturális Központ Színháztermében.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés