bezár
 

film

2016. 11. 26.
Tart a Pázmány.kom Filmfesztivál a Premier Kultcaféban üzemelő Örökmozgóban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Tart a Pázmány.kom Filmfesztivál a Premier Kultcaféban üzemelő Örökmozgóban 2016. november 25. és 29. között rendezik meg a Pázmány BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Intézet egykori és jelenlegi hallgatóinak filmes munkáit bemutató filmfesztivált. A helyszín az Örökmozgó Filmmúzeumnak otthont adó Premier Kultcafé. A vetítéseket beszélgetések követik az alkotókkal.

"Madarász Isti, Szabó Szonja, Nagy Dénes, Dombrovszky Linda vagy éppen Géczy Dávid ma már nemzetközileg is elismert filmes alkotók. Egykor mindannyian a Pázmány BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Intézet hallgatói voltak, itt alapozták meg szakmai pályájukat, sok más, szintén tehetséges és aktív filmessel együtt.

prae.hu


A több mint húsz éves egyetem egykori és mostani diákjainak alkotásaiból (játék-, dokumentum-, kísérleti- és televíziós filmjeiből) összeállított öt napos program egyfelől a kortárs magyar film egy sajátos, eddig még nem látott vetületét mutatja be, másfelől pedig a vetítéseket követő beszélgetéseken lehetőséget biztosít a pályakezdő fiataloknak, hogy hasznos ismereteket gyűjtsenek szakmai jövőjük építéséhez " – írják a fesztivál ajánlójában.

A részletes program megtalálható az esemény facebook-oldalán!

A jegyek az egyes blokkokra rendkívül kedvező áron kaphatóak: előadásonként 700 Ft, pázmányos diákigazolvánnyal 500 Ft (kivétel a Hurok című nagyjátékfilm: 1000 Ft, pázmányos diákkal 800 ft).

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Nuri Bilge Ceylan: Elszáradt füvekről
Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés