bezár
 

film

2016. 11. 22.
Tavasszal kezdődhet Ujj Mészáros Károly második mozifilmjének forgatása
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Balsai Móni, Schmied Zoltán, Bede-Fazekas Szabolcs szereplésével várhatóan kora tavasszal kezdi második mozifilmjének forgatását Ujj Mészáros Károly, a Liza, a rókatündér rendezője. Az X. című kriminek 489 millió forint gyártási támogatást szavazott meg a Magyar Nemzeti Filmalap.

A filmet a tervek szerint 2018 első felében mutatják be. Az X. történetében a Liza, a rókatündérhez hasonlóan sok haláleset szerepel, de ezúttal vígjáték helyett egy skandináv típusú, erős vizuális világú, nagyon izgalmas, látványos és fordulatos krimi készül - közölte a Filmalap az MTI-vel.
    

prae.hu

Nem fog hiányozni az új filmből az érzelem, és a Liza, a rókatündérben már bizonyított színészgárda sem: a főszerepekben Balsai Móni, Schmied Zoltán és Bede-Fazekas Szabolcs lesz látható, akik mindhárman nyomozót alakítanak. De mások mellett Kulka János is feltűnik a napjaink Budapestjén játszódó krimiben, amelyben egy lányát egyedül nevelő rendőrnő egy szövevényes bűnügy kellős közepén találja magát.
    

A stáb kulcstagjai többnyire megegyeznek a Liza, a rókatündér hét Magyar Filmdíjjal és több mint húsz nemzetközi fesztiváldíjjal is elismert alkotógárdájával. Az operatőr Szecsanov Martin lesz. A film producere Muhi András és Ferenczy Gábor, gyártója a Focusfox - olvasható a közleményben.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Luca Guadagnino: Challengers
A 14. Frankofón Filmnapokról
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál
Denis Villeneuve: Dűne – Második rész

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés