bezár
 

zene

2009. 03. 12.
Megduplázzák Michael Jackson londoni koncertjeinek számát
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Megduplázzák Michael Jackson nyári londoni turnéja koncertjeinek számát, mivel az elővételben árusított jegyek néhány óra alatt elkeltek - közölték szerdán a koncertszervezők.

prae.hu

Az AEG Live elmondta, hogy a július 8-tól kezdődő 10 koncert interneten árusított jegyeinek fele röviddel az árusítás megkezdése után elfogyott. Jackson a tervezett tíz helyett így legkevesebb 21 koncertet ad a brit fővárosban, bár az énekes honlapján összesen 28 koncertidőpont szerepel szeptember 29-ig bezárólag.

A Ticketmaster jegyárusító cég elnézést kért a rajongóktól, amiért összeomlott a számítástechnikai rendszere.

Az 50-75 fontba (16-24 ezer forint) kerülő jegyeket egyelőre interneten regisztrált vevőknek árulják. A jegyek másik felét péntektől vásárolhatja meg a nagyközönség.

Az Evening Standard című esti lap szerint az első tíz koncertre kötött szerződés összege elérheti a 100 millió fontot (32,5 milliárd forintot), azaz az énekes adósságainak becsült értékét.

Az 50 éves popsztár közölte: a 20 ezer fős befogadóképességű 02 Arenában tartott koncertek lesznek az utolsó fellépései a brit fővárosban.

Jackson, aki több mint 750 millió albumot adott el és 13 Grammy-díjat nyert, 1997 óta nem volt nagyobb koncertkörúton, 2001 óta pedig nem adott ki új dalokkal lemezt.

Az énekes 2005. évi kaliforniai gyermekmolesztálási pere miatt ritkán jelenik meg nyilvánosság előtt, és adósságokkal küszködik. Tavaly el kellett adnia kaliforniai Neverland birtokát is.

nyomtat

További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző
Borbély László zongoraművész és Zeneakadémista tanítványainak koncertje
A 180-as Csoport című kötet bemutatója

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés