bezár
 

zene

2016. 10. 21.
Akusztikus turnéra indul a Dirty Slippers
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Akusztikus turnéra indul a Dirty Slippers, az együttes szombaton Budapesten ad koncertet.

A Dirty Slippers november 5-én Berettyóújfalun, 10-én Szegeden, 19-én ismét Budapesten, 22-én Debrecenben, december 3-án Balatonfüreden és 9-én a gyulai Erkel Ferenc Művelődési Központban lép színpadra. Továbbá Békéscsabán, Pécsen, Kecskeméten, Várpalotán és Balatonalmádiban is adnak koncertet - közölte az együttes az MTI-vel.
    

prae.hu

A koncerteken az áthangszerelt saját dalok mellett a tagok kedvenc világslágerei is repertoárra kerülnek, s megszólal a Most már más lesz című új szerzeményük is.
    

A Dirty Slippers 2005-ben alakult Gyulán. Az együttes tagja Felföldi Zsolt (zongora), Bodrogközy Rita (vokál), Perlaki Bence (dob), Szűcs Péter (basszusgitár) és Lobó-Szalóky Lázár (ének, gitár).
    

A zenekar kezdetekben a Supernem, a 30Y és a Heaven Street Seven oldalán járta az országot, majd a Republic zenekar figyelt fel rájuk.
    

Az Oasis és Madonna producerével, George Shillinggel készített Közel hozzád című nagylemezüket az Egyesült Államokban vették fel, s 2012-ben jelent meg. A Múzsa című album tavaly látott napvilágot. A magyar együttes a The Coronastól is lehetőséget kapott fellépésre Hamburgban és Berlinben, emellett rendszeresen adnak koncertet Erdélyben, Szlovákiában és Németországban is.
       

A Dirty Slippers nevéhez fűződik a Suliturné, amelynek keretében a méhnyakrák, a drog és az alkohol veszélyeire hívják fel a fiatalok figyelmét.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Bartók György szerzői estje a Fugában
Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről
Borbély László zongoraművész és Zeneakadémista tanítványainak koncertje
Simon Géza Gábor: A magyar jazztörténet ösvényein. A magyar jazztörténeti kutatás hatvanöt esztendeje 1958–2023

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés