bezár
 

zene

2016. 09. 19.
Új, világszínvonalú szolgáltatások a Papp László Budapest Sportarénában
Sajtótájékoztató a Papp László Budapest Sportarénában - 2016. szeptember 16.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Új, világszínvonalú szolgáltatások  a Papp László Budapest Sportarénában A Papp László Budapest Sportaréna régóta törekszik arra, hogy világszínvonalú szolgáltatásokat vezessen be, ami megkönnyíti a jegyvásárlást, a parkolást, a beléptetést, valamint az étel- és italrendelést illetve annak fizetését. A régiós szinten is egyedülálló fejlesztés célja, hogy tovább fokozza a látogatói élményeket. Ezen stratégia megvalósítása mentén jelentős mérföldkőhöz érkezett a BudapestAréna, miután hosszú távú együttműködési megállapodást kötött a világvezető fizetési és technológiai megoldásokat nyújtó vállalattal, a Mastercard kártyatársasággal.

/A fejlesztés, amely keretében a Papp László Budapest Sportaréna (továbbiakban: BudapestAréna) lehet a régió első készpénzmentes sport- és rendezvénycsarnoka, több ütemben valósul meg. Az első ütemben tervezett fejlesztések már bevezetésre kerültek, így jelenleg is számos új látogatói élményt fokozó szolgáltatással várja szeretettel vendégeit a BudapestAréna.

prae.hu

A második fejlesztési ütemben várható beléptető-rendszer fejlesztésének előfutára volt, hogy a Red Hot Chili Peppers koncerten bevezetésre került a mobil-telefonos beléptetés. A mobiltelefonos beléptetés jelenleg tesztelés alatt áll, és tervek szerint 2017-re teljesedik ki korszerű beléptetési technológiával.

Szloboda Gyula

Szeptember első napjaiban minden büfében és jegypénztárban bevezetésre került az érintő kártyás fizetés, azzal a céllal, hogy rövid időn belül minél több látogató használja az érintőkártyás fizetést a gyorsabb fizetés és a rövidebb sorok érdekében. A Lara Fabian koncertre az online jegyet váltók a jegyértékesítés webes felületén már megválthatták a BudapestAréna kedvezményes parkoló jegyeit. A Jean-Michel Jarre, a Hoolingans és a Quimby koncertekre is előre lehet parkolójegyeket, sőt prémium menüket is vásárolni.

A prémium menücsomagok meleg ételt és italt is tartalmaznak, amiket megváltás után, akár az online jegy telefonban történő felmutatásával lehet kiváltani az arra kijelölt pontokon, kényelmesen, sorban állás nélkül. A forradalmi fejlesztéseknek még koránt sincs vége és a jövőben is számos új és izgalmas, vendégélményt fokozó szolgáltatás kerül kialakításra.

Ezek közé tartozik a parkolóban bevezetésre kerülő érintő kártyás fizetés, amivel először a Nickelback koncerten találkozhatnak a gépkocsival érkezők. Néhány hónapon belül a komplexum teljes területén lehetővé válik a készpénzmentes fizetés, sőt 2017-ben elindul a BudapestAréna mobiltelefonra fejlesztett applikációja is, amelynek segítségével közvetlenül az alkalmazáson belül lehet majd megvásárolni elsősorban a BudapestAréna kényelmi szolgáltatásait.

A mobilalkalmazás számos más érdekes és hasznos funkcióval rendelkezik majd, többek között az úgynevezett mobilpincér szolgáltatással, amelyet a SKY BAR-ban és az arra kijelölt szektorhelyeken lehet majd igénybe venni. A mobilpincér szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az arra kijelölt ülőhelyeken a látogatók kényelmesen ételt és italt rendeljenek, amiket mozgó pincérek, úgynevezett „runner”-ek szolgálnának fel. 

Tervek szerint az Ákos koncertig bevezetésre kerül a vidéki látogatók által igénybe vehető kedvezményes szállásfoglalás és kedvezményes budapesti programok lehetősége. A fejlesztések koronájaként 2017 szeptemberétől olyan korszerű beléptető-rendszer kerül kialakításra, amely lehetővé teszi az NFC-s beléptetetést és a digitális jegyolvasást is, szintén a BudapestAréna applikációjából.

Megtiszteltetés számunkra, hogy a világ legnagyobb kártyatársaságával együttműködve világszínvonalú és innovatív komplex megoldások bevezetésére nyílik lehetőség, hogy gyorsabb és kényelmesebb szolgáltatásokat, valamint felejthetetlen élményeket nyújtsunk látogatóink számára” – Szloboda Gyula, a Papp László Budapest Sportaréna ügyvezető igazgatója. 

Szloboda Gyula

A MasterCard kártyatársasággal kötött együttműködés keretében Magyarország legnagyobb befogadóképességű helyszíne válik teljesen készpénzmentessé 2017-re. A régióban is ritkaság számba megy a BudapestArénában tervezett technológiai fejlesztés. Európában csupán néhány készpénzmentes sport- és rendezvénycsarnok létezik, ahol jellemzően csak a létesítményen belül érvényes, előre feltöltött kártyával vagy egyéb eszközzel lehet fizetni. A BudapestAréna-ban viszont minden, hazánkban és külföldön kibocsátott egyérintéses bankkártya használható lesz. Ezeken túlmenően a MasterCard és Maestro kártyabirtokosok extra kedvezményekre és egyedi szolgáltatásokra is számíthatnak majd az együttműködés ideje alatt. MasterCard ügyfelek prémium parkolást vehetnek igénybe a MasterCard Priceless Specials programján keresztül, valamint 2017-ben néhány koncertre exkluzívan, 48 órával a jegyértékesítés megkezdése előtt vásárolhatnak jegyet az interneten, a MasterCard digitális fizetési platformjával, a Masterpass-szal.  

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy egy újabb fontos lépést tettünk a készpénzmentes társadalom felé, hiszen az Arénában ezentúl évente több mint ötszázezren próbálhatják ki a készpénzmentes, egyérintéses fizetés élményét. A fejlesztésnek köszönhetően jelentősen gyorsul majd a kiszolgálás, és számos, kizárólag készpénzmentes fizetéssel elérhető kedvezménnyel is készülünk, így a kártyabirtokosok még több felbecsülhetetlen pillanattal gazdagodhatnak” – Eölyüs Endre, a MasterCard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatója. 

Eötyüs Endre

 

A Papp László Budapest Sportarénáról

 

A Papp László Budapest Sportaréna Budapest és Magyarország legnagyobb fedett sport- és rendezvénycsarnoka, ahol évente több mint 80 esemény kerül megrendezésre. A rendkívül színes programkínálat, világszínvonalú koncertek és sportesemények innovatív szolgáltatásokkal párosulva nyújtanak felejthetetlen élményt évente több mint félmillió látogatónak.

A világhírű sztároktól, mint például a Red Hot Chili Peppers, Michael Bublé, Robbie Williams, Andrea Bocelli, vagy Plácido Domingo, nemzetközi és belföldi konferenciákon, kiállításokon át, a női kézilabda európai bajnokság döntőjéig mindenki megtalálja a számára tetsző programeseményt. Az üzemeltető mindent megtesz annak érdekében, hogy időről időre új fejlesztéseket, világszínvonalú szolgáltatásokat vezessen be.

Szloboda Gyula és Szabó Viktória

 

Hasznos linkek:

www.budapestarena.hu

Facebook: @BudapestArena

Instagram: #budapestarena

 

A MasterCardról

 

MasterCard (NYSE: MA), az egyik globális piacvezető fizetési és technológiai vállalat, mely jelenleg a világ leggyorsabb feldolgozó hálózatát üzemelteti, összekötve fogyasztókat, pénzintézeteket, kereskedőket, kormányokat és üzleti vállalkozásokat világszerte több mint 210 országban.

A MasterCard termékei és üzleti megoldásai könnyebbé, kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik a mindennapi kereskedelmet, a vásárlást, az utazást, az üzleti tevékenységet, valamint a pénzügyek intézését.

 

Hasznos linkek:

www.mastercard.com 

Twitter: @mastercardnews, @mastercardhu.

 

Kiemelt események

 

Ian Gillan sings Deep Purple 

2016/ november/ 08, 20:00

 

VIVALDIANNO

2016/ november/ 13, 19:00 

 

QUIMBY 25 - MICSODAORSZÁG

2016/ november/ 26, 20:00

 

Palladio Orchestra

2016/ december/ 28, 20:00

 

A lead-kép forrása: http://www.rockbook.hu/hely/papp-laszlo-budapest-sportarena

A sajtótájékoztatón készült képek saját fotók (a szerk.)

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés