bezár
 

zene

2016. 08. 05.
Az Iszlám Államról szóló minisorozat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az Iszlám Állam nevű terrorszervezetről szóló minisorozatot készít az HBO-val Bradley Cooper amerikai színész, aki már számos filmet jegyzett producerként is.

A sorozat Joby Warrick Fekete lobogók - Az Iszlám Állam felemelkedése című Pulitzer-díjas könyve alapján készül. A The Washington Post újságírójának dokumentumkötetében politikusok, hírszerzők és volt terroristák elbeszéléseiből rajzolódik ki a terrorszervezet iraki és szíriai csoportjainak története.
     

prae.hu

Bradley Cooper, aki a sorozat executive producere lesz, a könyv elolvasása után találkozott a szerzővel, majd a megfilmesítés ötletével a különleges témák feldolgozására mindig fogékony HBO illetékeseihez fordult - adta hírül az amerikai média.
    

A sorozat forgatása hírek szerint még az idén megkezdődik, bár a kábelóriás még nem jelentette be sem a forgatás, sem a bemutató pontos időpontjait.     

Ami biztos: a 41 éves, Oscar-díjra jelölt Cooper társproducere az a Todd Phillips, aki a Másnaposok című film rendezője volt, és akivel együtt dolgoztak a Haverok fegyverben című, hamarosan a mozikba kerülő háborús filmen.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Renaud-Delage: Gru 4


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés