bezár
 

zene

2016. 07. 05.
A BMC júliusi koncertjei
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A nyárra való tekintettel nagyrészt a jazzklubban lesznek programok, a koncertteremben csak két koncert lesz, viszont azok ingyenesek

2016. június 11. (Hétfő) 16:30

Koncertterem

II. Budapesti Nemzetközi Kórusünnep 

 

2015 májusában az Interkultur Hungária, együttműködésben a Müpával, egy új, minden eddiginél sikeresebb kórustalálkozót hozott létre, az I. Budapesti Nemzetközi Kórusünnepet. E minden várakozást felülmúlóan sikeres kezdés után itt a folytatás. A rendezvény elsődleges célja a kóruszene népszerűsítése, a kóruséneklés értékének és élményének közvetítése új célközönség felé. A különböző nemzetiségű kórusoknak köszönhetően a rendezvény kivételes lehetőséget teremt, hogy az énekesek és érdeklődők megismerkedjenek a hazai folklórral, több kontinens népzenéjével, valamint az európai klasszikus kórushagyománnyal.

prae.hu

Ingyenes

 

2016. július 30. (szombat) 19:30

Koncertterem

Tokyo-Budapest Ensemble

 

Műsor:

J. S. Bach: Négy duett, BWV 802–805 / W. A. Mozart: Divertimento No. 2., B-dúr KV 439b / Divertimento No. 3., B-dúr KV 439b / J. S. Bach: d-moll triószonáta, BWV 527

Közreműködik:

Tanisawa Haruka – oboa
Anderkó Dániel – klarinét
Berkes Kálmán – klarinét
Sato Ryo – fagott

A Tokyo-Budapest Ensemble 2002 óta minden nyáron koncertezik Magyarországon. A BMC-ben már negyedszerre lép fel az együttes, hogy hagyományt teremtve megtöltse a Koncerttermet ezen a július végi napon. Az együttes művészeti vezetője Berkes Kálmán a japán Musashino Academia Musicae tanára és a Győri Filharmonikus Zenekar művészeti vezetője. Az együttes tagjai, fiatal magyar és japán zenészek, évente változó összeállításban Berkes japán tanítványai és a győri muzsikusok közül kerülnek ki.

Ingyenes*

*Regisztráció: info@bmc.hu) – a regisztrációt minden esetben visszaigazolják, 1 fő legfeljebb 2 személyt regisztrálhat.

 

Ajánló

FAZZIOLI Estek – Oláh Kálmán és Andy Middleton

 

A Fazioli zongorákat számos tekintélyes pianista tartja a világ legjobbjainak. Az Opus Jazz Club büszke arra, hogy nemrégiben sikerült egy ilyen kiemelkedő hangszert beszereznie. Az elmúlt időszakban a klubban fellépő művészek egytől-egyig elragadtatottan nyilatkoztak a zongoráról.

Ennek apropóján FAZIOLI Estek címmel új koncertsorozatot indított útjára az Opus, melynek során a hangszer kiemelkedő hazai és nemzetközi előadói mutatkoznak be, zömében szóló műsorral. Az előadások a hagyományos jazztől a modern, vagy akár teljesen újszerű hangzásokig terjedő igen széles műfaji spektrumot fognak át. A sorozat első előadásán, június 24-én Kaltenecker Zsolt, az egyik legkülönlegesebb technikával rendelkező zongorista önálló estjét hallhattuk az Opus Jazz Clubban, melyen Revisited című vadonatúj szóló lemezét mutatta be a közönségnek.

Július 30-án a FAZIOLI Estek sorozat második koncertjén a hangszer egyik legkiemelkedőbb hazai művésze, a zeneszerzőként is jelentős Oláh Kálmán lép színpadra a világ egyik legjobb amerikai jazz-szaxofonosával, Andy Middletonnal. Mostani fellépésük nem az első találkozása a két művésznek, hiszen több ízben is játszottak már együtt mind duóban, mind Oláh Kálmán tavalyi, a Zeneakadémián megtartott nagysikerű szerzői estjén fellépő nemzetközi csapatban.

 

Palotai Csaba (F) – BMC lemezbemutató koncert

 

A Párizsban élő gitáros-szerző, Palotai Csaba számtalan zenei projektben vett és vesz részt vezetőként, illetve aktív résztvevőként, s ezek műfaji skálája a jazztől a rockon át egészen az experimentális produkciókig terjed.

Csaba és a BMC kapcsolata közel másfél évtizedes múltra tekint vissza. 2002 és 2007 között a csupa francia zenész alkotta, Grupa Palotaï névre keresztelt, friss, izgalmas zenét játszó csapata három lemezt is megjelentetett a BMC Records gondozásában. Valamennyiről elismerő kritikák jelentek meg a nemzetközi jazz-sajtóban, rendszeresen koncerteztek Európában, s Magyarországon is többször felléptek. 

A gitáros Deserter című legfrissebb anyaga egy egészen kivételes szólóalbum, 11 rövid, szikáran tömör kompozícióval, melyeket július 23-án az Opus Jazz Clubban élőben is meghallgathatunk. „Aki keresi az útját, bárhol is legyen, időnként magányos lesz. Ezt a magányt akartam kifejezni, a sivatagban egyedül vándorló hős magányát. Erre az elektromos gitár tökéletes hangszer” – nyilatkozta Palotai Csaba a lemez kapcsán. A koncerten vendégként Lukács Miklós és Fassang László is fellép.

 

2016. július 1. (péntek) 21:00

Opus Jazz Club

New B(R)and

 

Közreműködik:

Husnullina Regina – ének
Nagy János – zongora
Frankie Látó – hegedű
Kéri Samu – basszusgitár
Nagy Ábel – gitár, zongora
Joubert Flóra – dob

 

A New B(R)and védjegye, hogy két közismert „öreg róka” – az Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, Nagy János és a swing-hegedülés hazai nagymestere, Frankie Látó – mellett egészen fiatal tehetségek alkotják a gárdát, melynek kéttagú női szekcióját az énekes frontember mellett a zenekar dobosa alkotja. Valljuk meg, ez azért nem egy hétköznapi dolog a jazzben! A csapat énekese Husnullina Regina klasszikus zenei szakon Oroszországban tanult zongorázni, majd Amerikában pedig üzleti tanulmányokat folytatott. Öt éve kezdett ismét komolyabban zenével foglalkozni, s a Voice televíziós műsor sikere még inkább megerősítette, hogy mégiscsak ez az ő pályája, s hagyja a biznisz-karriert másra.

Jegyár: 1300 Ft

 

2016. július 2. (szombat) 21:00

Opus Jazz Club

Tóth Viktor Tercett

 

Közreműködik:

Tóth Viktor – szaxofon
Orbán György – nagybőgő
Hodek Dávid – dob

 

Tóth Viktor gyakori vendége az Opus Jazz Clubnak, Arura Triójával, illetve más, nagyobb formációval is többször szerepelt már nagy sikerrel a klub színpadán. A Tóth Viktor Tercett a szaxofonos legrégebben működő zenekara, amely 2004-ben alakult, s bár azóta több személycserén is átesett, a jelenlegi felállás igen stabil 2012 óta. Hasonlóan többi együtteséhez, természetesen itt is meghatározóak a zenekarvezető kompozíciói és játéka. Az Arurából ismert Tóth Viktor – Orbán György párost a zseniális fiatal dobos, Hodek Dávid kerekíti trióvá, s az erőteljes ritmusszekció nem a szólista kísérője, hanem egyenrangú társa a szaxofonosnak.

Jegyár: 1300 Ft

 

2016. július 5. (kedd) 21:00

Opus Jazz Club

Jazzy Live: Sára Hélène (H/NL/I)

 

Közreműködik:

Bori Sára Hélène – ének
Marco Apicella – zongora
Simone Cesarini – gitár
Szedlár Dávid – basszusgitár
Nello Biasini – dob

 

A Sára Hélène projekt, Bori Sára Hélène holland-magyar énekesnő, dalszerző és Szedlár Dávid basszusgitáros, producer szerzőtársak közös munkáján alapszik. 2012-ben Árnyék című dalukkal a Jazzy Dalverseny döntősei közé kerültek. 2014 októberében jelent meg első önálló lemezük, Fragments címmel. Azóta a saját szerzeményekre épülő projekt a holland zenei színtér rendszeres fellépője. A dallamok finomak és könnyedek, az angol, holland és magyar nyelvű dalszövegek szerelemről, útkeresésről, személyes és univerzális kérdésekről beszélnek. A rotterdami Codarts konzervatóriumon tanuló zenészekből álló zenekar jazzy/groovy hangszereléssel szólaltatja meg a dalokat.

Ingyenes

 

2016. július 6. (szerda) 21:00

Opus Jazz Club

Jazzy Live: Vörös Niki Quartet

 

Közreműködik:

Vörös Niki – ének
Vörös László – zongora
Csuhaj-Barna Tibor – bőgő
Jeszenszky György – dob

 

Vörös Niki a virtigli jazz énekesnő, aki bármilyen jó anyagból képes minőségi jazzt alkotni. Enyhén füstös hangja beleillik a hagyományba, ötletesen, de mértéktartóan rögtönöz, érzéssel énekel és nagyszerű összhangban működik zenészeivel. Bemutatkozó albuma szenzációsan jól sikeredett, eredetiségéhez kétség nem fér. Ami viszont meglehetősen példátlan, hogy lemezbemutatóval egybekötött debütálása a BJC-ben telt házat vonzott és tomboló sikert aratott. Niki a legendás londoni 606 klubban, angol kísérettel is elvarázsolta a közönséget. A kvartett másik három tagja is egészen kiváló zenész és roppant igényes, feszes, de ugyanakkor emészthető muzsikát produkál” – Pallai Péter.

Jegyár: 1300 Ft

 

2016. július 7. (csütörtök) 21:00

Opus Jazz Club

Branko Galoić & Skakavac Orkestar (CR/BG/NL)

 

Közreműködik:

Branko Galoić – gitár, ének
Patrick Votrian – szouszafon
Raya Hadzieva – trombita
Chris Corstens – szaxofon
Igor Plzak – dob

 

Az 1973-ban, Zágráb közelében született dalszerző, zeneszerző és gitáros Branko Galoić kezdettől fogva a rock és a tradicionális balkáni hatások sajátos ötvözetét játszotta. 2000-ben Amszterdamba költözött, itt készítette el az Above the Roofs című első albumát a jeles producer, Dragi Sestic közreműködésével. A lemez Európa-szerte igen jó kritikákat kapott. Amszterdamban még két albumot készített Skakavac és Ej ti tu! címmel. Ezután Berlinben készített lemezt az ott élő szájharmonika-virtuózzal, Marko Jovanovic-csal. 2014 óta Párizsban él, ahol legfrissebb anyagát, a Silvox Recordsnál kiadott Angel Song címet viselő albumot a FIP rádió az évad egyik felfedezéseként ünnepelte. „Az iróniát melankóliával, rezesekkel és gypsy-jazz-zel elegyítő költő és álmodozó” – ahogy egyik kritikusa jellemezte.

Jegyár: 1300 Ft

 

2016. július 9. (szombat) 21:00

Opus Jazz Club

„I ❤ Budapest” show Iván Szandrával és Jász Andrissal

 

Közreműködik:

Iván Szandra – zongora, ének
Jász Andris – szaxofon
Porteleki Áron – dobok

 

…éjszaka, lokál, bohémság, titkok, séta, randevú, andalgás, csábítás, női szív, férfi szív, lopott pillantások, lopott csókok, szerelem, Margit-sziget, Budapest… és az örökérvényű slágerek a régi „Nagyoktól”. Bár elmúlt 60-70 év, de ezek a dalok bizonyítják, hogy nincsenek új érzések, új történetek, csak a díszlet változott és változik folyamatosan. A fekete-fehér filmekből jól ismert slágerek újraélednek, a nagyszülőktől hallott dallamok emlékei felelevenednek, és újra feltárul előttünk a kávéházaktól hangos, cigarettafüstös, bohém Budapest. A Különös éjszakát átutazhatjuk a Meseautóval és láthatjuk, hogy milyen gyönyörű így este Budapest.

Jegyár: 1800 Ft

 

2016. július 13. (szerda) 21:00

Opus Jazz Club

j(A)zz! – Free Idiots (A)

 

Közreműködik:

Alex Löwenstein – altszaxofon, live elektronika
Markus W. Schneider – elektromos gitár
Lukas Aichinger – dob

 

Akik rendszeresen járnak az Opusba, jól tudják, hogy nyugati szomszédainknál rendkívül pezsgő jazz élet zajlik, s hogy a számtalan fiatal tehetség kreatív együttműködése folyamatosan új és újabb izgalmas produkciókat hoz létre. A Free Idiots névre hallgató bécsi formáció egyike a legújabb, izgalmas, fiatal, eklektikus trióknak. A basszust nélkülöző szokatlan felállású csapat a NYC underground jazz, az elektroakusztikus zene, a free jazz, az osztrák népzene és a soundpainting elemeit amúgy bécsies kedélyességgel és közvetlenséggel illesztik egymás mellé. A hangsúly a zenekari hangzáson van, nem az egyedi szólisztikus produkciókon, ennek köszönhető a trió friss, karakteres összjátéka.

Ingyenes

 

2016. július 14. (csütörtök) 21:00

Opus Jazz Club

Pataj Jazz Quintet

 

Közreműködik:

Pataj György – zongora
„Soso” Lakatos Sándor – altszaxofon
Zana Zoltán – tenorszaxofon
Oláh Péter – nagybőgő
Lakatos Pecek András – dob

 

A zenekarvezető Pataj György 1997-ben végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz tanszakán. Itthoni és külföldi tehetségkutató versenyeken elért előkelő helyezéseit követően az elmúlt másfél évtized során olyan neves hazai muzsikusokkal játszott, mint Pege Aladár, Kőszegi Imre, Babos Gyula, vagy a Cotton Club Singers. Saját zenekarát a Pataj Jazz Quintettet 2009-ben alapította meg, s néhány tagcserét követően forrott ki a jelenlegi felállás, amelyben a hazai jazzélet prominens muzsikusai verbuválódtak össze. A formáció a 60-as, 70-es évek hard-bop műfaját frissíti fel, a kvintett hangzása hűen tükrözi az említett időszak kiemelkedő egyéniségei (Miles Davis, Art Blakey, Freddie Hubbard, McCoy Tyner, Lee Morgan, Benny Golson, Cannonball Adderley) vezette együttesek világát.

Jegyár: 1300 Ft

 

2016. július 15. (péntek) 21:00

Opus Jazz Club

Jazzy Live: Sapszon Orsi – Cseke Gábor – Hárs Viktor Trió

 

Közreműködik:

Sapszon Orsi – ének
Cseke Gábor – zongora
Hárs Viktor – nagybőgő

 

Sapszon Orsit, a kitűnő fiatal énekesnőt tavaly decemberben láthatta-hallhatta legutóbb az Opus közönsége. Akkor legfrissebb lemezének anyagát mutatta be. Ezúttal más programmal, s nem a szokásos kvintettjével, hanem egy intimebb trió felállással lép a klub színpadára, Cseke Gábor zongoristával és Hárs Viktor bőgőssel. Programjukon sztenderdek, valamint Cseke Gábor és Hárs Viktor szerzeményei szerepelnek. Sapszon Orsi zenész családba született, így egészen kis korától kezdve klasszikus zenei tanulmányokat folytatott, kórusokban énekelt. Később a jazz és a könnyűzene mellett tette le a voksát, de a klasszikus gyökerek mindmáig jelentősen hatnak Orsi zenei világára, éneklési stílusára.

Jegyár: 1300 Ft

 

 

2016. július 16. (szombat) 21:00

Opus Jazz Club

Bacsó Kristóf TRIAD

 

Közreműködik:

Bacsó Kristóf – szaxofon
Oláh Tzumo Árpád – billentyűs hangszerek
Juhász Márton – dob

 

A TRIAD 2013-ban alakult a fiatal magyar jazzmuzsikus generáció három meghatározó személyiségének együttműködéseként. Az elmúlt két évben a zenekarvezető jó néhány darabja született a trióra komponálva. A gondosan kimunkált részek mellett igen fontos szerep jut a közös improvizációknak, illetve a megszokottól eltérő hangszínek és együtthangzások keresésének. Zenéjük egy időben merít a jelenből és a közép-kelet-európai zenei tradíciókból. Az elmúlt év végén ehhez a hangzáshoz Bacsó Kristóf meghívta a kortárs jazz egyik leginvenciózusabb muzsikusát Lionel Loueke személyében, hogy részt vegyen készülő albumuk felvételeiben. A koncerten a trió régebbi darabjai mellett már a hamarosan megjelenő új album anyagából is hallhatunk ízelítőt.

Jegyár: 1300 Ft

 

2016. július 19. (kedd) 21:00

Opus Jazz Club

Ég Alatti 5

 

Közreműködik:

Udvardi Márton – trombita
Ördög Krisztián – szaxofonok, fuvola
Ujváry Flóra – nagybőgő
Baló Sámuel – zongora
Serei Dániel – dob

 

A fiatal jazz zenészekből álló Ég alatti 5 formáció másfél éve lépett először a nyilvánosság elé. Repertoárjukat a zenekarvezető Udvardi Márton, valamint Baló Sámuel és Ördög Krisztián szerzeményeiből válogatják, de játszanak feldolgozásokat a 60-as, 70-es évek kevésbé ismert hard-bop irodalmából is. Zenéjük egyfajta organikus, népies dallamokat sem kerülő, modális zene felé húz, a jazz formai sajátosságaiban gyökerezve. A csapat bőgőse a kiváló Ujváry Flóra, míg Opus-beli bemutatkozójukon a csapat által örömmel vendégül látott Serei Dániel ül majd a doboknál.

Jegyár: 1300 Ft

 

2016. július 20. (szerda) 21:00

Opus Jazz Club

Trió Kontraszt

 

Közreműködők:

Grencsó István – szaxofon, fúvós hangszerek
Kovács Tickmayer István – zongora, billentyűs hangszerek
Geröly Tamás – dob

 

A trió névválasztásának többsíkú a háttere: először is Bartóknak a Kontrasztok triójára gondoltam – a klarinétra, hegedűre és zongorára íródott művét a magyar zeneszerző Benny Goodmannek és Szigeti Józsefnek dedikálta. Továbbá azokra a kontrasztos elemekre, amelyek zenélésünkben rendszeresen jelen vannak – mindegyikünk sokoldalú zenész és szerző – és nem utolsósorban arra is gondoltam, hogy zenei anyanyelvünk és örökségünk nagyon is kontrasztos képet alkot a mai szabadzenei világgal szemben.” – írta Kovács Tickmayer István a BMC Records gondozásában 2014 végén megjelent lemezük borítóján. A tavaly őszi sikeres Opus-beli koncertjük után most ismét hallhatjuk őket a klubban.

Ingyenes

 

2016. július 21. (csütörtök) 21:00

Opus Jazz Club

Tóth Lajos Trió (H/SLO)

 

Közreműködik:

Tóth Lajos – zongora
Miha Koren – nagybőgő
Balogh Balázs – dob

 

A 26 éves, szolnoki születésű fiatal zongorista klasszikus zenével kezdte zenei tanulmányait, a jazzel 16 éves korától foglalkozik intenzíven. 2011-től a grazi Zeneművészeti Egyetem jazz-zongora szakos hallgatója, ahol jelenleg mesterszakon Olaf Polziehn tanítványa. Grazban már elsőéves hallgatóként megalapította saját trióját. Tóth Lajos 2015-ben a Strong River című szerzeményével elnyerte a Downbeat magazin Student zenei díját a Saját kompozíció kis zenekarra kategóriában. A trió jelenlegi felállása a szlovén származású Miha Koren nagybőgőssel és Balogh Balázs dobossal 2014-ben alakult ki. A kortárs és a tradicionális jazz elemeit finoman ötvöző repertoárjukon jazz-sztenderdek átiratai és a fiatal zongorista saját szerzeményei egyaránt szerepelnek.

Jegyár: 1300 Ft

 

2016. július 22. (péntek) 21:00

Opus Jazz Club

Mózes Tamara – Nagy János duó

 

Közreműködik:

Mózes Tamara – ének, zongora
Nagy János – zongora, billentyűk

 

Nagy János, Erkel-díjas zeneszerző és jazz-zongorista duóban játszik Mózes Tamara zongorista-énekesnővel. A különleges formáció tág teret nyújt a zenei ötleteknek, hiszen két billentyűsből és énekhangból áll; a zenészek szabadon szárnyalnak az együtt-játék mindig változó lehetőségeiben, újabb és újabb univerzumokba kalauzolva a közönséget. Magyarországon először született ilyen jellegű jazzformáció, a duó tagjai itthon és nemzetközileg is elismert előadók. Műsoruk saját szerzeményekből és sztenderd-átdolgozásokból áll, angol, magyar és francia szövegekre, sok improvizációval, minimum 160 billentyűn!

Jegyár: 1300 Ft

 

2016. július 23. (szombat) 21:00

Opus Jazz Club

Palotai Csaba (F) – BMC lemezbemutató koncert

 

Közreműködik:

Palotai Csaba – gitár
Lukács Miklós – cimbalom
Fasang László – portatív orgona

 

A budapesti születésű, Párizsban élő gitáros-zeneszerző Palotai Csaba Deserter című legfrissebb anyaga egy egészen kivételes szólóalbum, 11 rövid, szikáran tömör kompozícióval. Elhagyatottságra, kietlenségre asszociálhatunk a cím kapcsán, a kopár, lakatlan sivatag, vagy egy menekülő-rejtőzködő szökevény végtelen magányosságára. A proto-jazz, ambient, noise-pop, blues vagy éppen románcok tarka emlékfoszlányaiból építkező, lecsupaszított, szikár zene első hallásra igazolni is látszik ezt. Az újrakezdés jegyében született, legszemélyesebb élményekből fakadó „garázs-jazz” mélységesen őszinte kifejezésmódja révén mindez mégis valami egészen egyéni, érzelmekben gazdag, egységes, s hallgatóját drámai módon megérintő zenévé érik össze. A koncerten vendégként Lukács Miklós és Fassang László is fellép.

Jegyár: 1300 Ft

 

2016. július 27. (szerda) 21:00

Opus Jazz Club

Gányi-Lakatos Quartet

 

Közreműködik:

Gányi Miklós – zongora
„Soso” Lakatos Sándor – szaxofon
Lakatos Pecek Krisztián – nagybőgő
Lakatos Pecek András – dob

 

A csupa fiatal tehetség alkotta Gányi-Lakatos Quartet a tradicionális jazz szellemiségét viszi tovább, néhol a dixie- és swing-korszak hangulatát idéző színekkel, máskor viszont egészen modern, már-már a szabad zene határait feszegető hangzásokkal.

Ingyenes

 

2016. július 29. (péntek) 21:00

Opus Jazz Club

Oláh Dezső Trió

 

Közreműködik:

Oláh Dezső – zongora
Oláh Péter – nagybőgő
Lakatos Pecek András – dob

 

Az 1986-ban született Oláh Dezső jazz-zeneszerző és zongoraművész Magyarország egyik legtehetségesebb és legígéretesebb fiatal zenésze. A Junior Prima díjas jazz-zongoraművész zenei pályafutását számtalan szakmai díj és a lehető legváltozatosabb zenei együttműködések szegélyezik. A koncerten Bartók Béla 1915-ben Román népi táncok címmel zongorára írt művének Oláh Dezső által klasszikus jazz zongoratrióra átdolgozott adaptációja hangzik el. Bartók e darabjából két átirat készült eddig, az egyik kamarazenekarra, a másik hegedű-zongora duóra. A fiatal zongorista és társai a hat tánctételből álló mű egészének eredeti karakterét megőrizve, az egyes tételek közötti improvizációkkal adják elő a darabot.

Jegyár: 1300 Ft

 

2016. július 30. (szombat) 21:00

Opus Jazz Club

FAZIOLI Estek: Oláh Kálmán – Andy Middleton (H/USA)

 

Közreműködik:

Oláh Kálmán – zongora
Andy Middleton – szaxofon

 

A FAZIOLI Estek második koncertjén a hangszer egyik legkiemelkedőbb hazai művésze, a zeneszerzőként is jelentős Oláh Kálmán lép színpadra a kitűnő amerikai szaxofonossal, Andy Middletonnal. A rangos kitüntetésekkel elismert Oláh Kálmán, mind szólistaként, mind a Trio Midnight, illetve Oláh Kálmán Sextet formációkkal jelentős nemzetközi sikereket mondhat magának. A jazz és a klasszikus zene határvidékén elhelyezkedő, markánsan egyéni zenei világú kompozícióival szerzőként is a világ élvonalába tartozik. A jelenleg Bécsben élő amerikai Andy Middleton több kritikus szerint is a legjobb szaxofonosok egyike. Magával ragadó virtuozitás és széles skálán mozgó játék jellemzi, meleg, lírai, ugyanakkor lendületes kompozíciói és előadásmódja mesteri és másokat is inspiráló előadóvá teszik őt.

Jegyár: 1300 Ft

 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés