bezár
 

art&design

2016. 07. 01.
Kaposváron újabb éjszakai múzeumi programok
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kaposváron a hétvégén folytatódik a Múzeumok éjszakája programsorozat: a Rippl-Rónai Múzeum szombaton a Róma-villánál és a Deseda tónál várja az érdeklődőket.

A festőóriás, Rippl-Rónai József egykori lakhelyén, a Róma-villában, és a mellette épült látogatóközpontban, valamint a villa parkjában délután öt órától szecessziós szuvenírt, mécsestartót, fényrajzot lehet készíteni és fényverseket gyűjteni - írta az intézmény az MTI-hez eljuttatott tájékoztatójában.
    

prae.hu

Kiemelték, hogy a somogyi megyeszékhelyen hagyományosan két egymást követő hétvégén szervezett Múzeumok éjszakájának szombaton sorra kerülő eseményei között teátrumi produkció is lesz: az Esztrád Színház jelentkezik Göre Gábor bíró úr levelei című előadásával.
    

A Róma-villánál éjfélig folyamatosan lehetőséget biztosítanak a kiállítások megtekintésére, és vásárt tartanak házi süteményekből, mézből, kézműves termékekből.
    

A Desedánál található Fekete István Látogatóközpont már délelőtt kilenc órától várja vendégeit különböző megfigyelőtúrákkal, látványhalászattal, a denevérek, egerek, pockok, cickányok világát bemutató programokkal.
    

Ugyanitt délután öt órától arcfestéssel, kézműves foglalkozásokkal várják a látogatókat, lesz állati nyomozás, de a résztvevők hallhatják a sötétség hangjait, és egyebek mellett lehetőségük lesz az égbolt távcsöves megfigyelésére is.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
Az acb Galéria Redők című tárlatáról
art&design

Megnyitószöveg KristofLab Still Life című kiállításához
art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről

Más művészeti ágakról

Bartók György szerzői estje a Fugában
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés