bezár
 

színház

2009. 03. 03.
Labdarúgótorna és segélykoncert a színészárvákért
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Magyar-orosz-szlovák színész labdarúgótorna, segélykoncert és tombola is várja a közönséget szombaton a Népfürdő utcai sportpályán a XIII. kerületben; a Jubileumi torna bevételével a szervezők a színészárvákat segítik.

Szkéné színház

Ötödik alkalommal rendezik meg a tornát. 2004-ben halt meg Bubik István, s ekkor hozták létre Gesztesi Károllyal a Színészárvák Alapítványt is, hogy nemes célt szolgáljanak - mondta el Nemcsák Károly színművész. Tíz-tizenkét embert támogatnak, a többi között Selmeczi Roland, Kaszás Attila, Bubik István, Szakácsi Sándor és Vizy György családját.

A korábbi években támogatási jegyeket lehetett vásárolni, ez azonban nem volt sikeres; idén tombola lesz, valamint egy láda, ahová az adományokat helyezhetik el - mondta el Nemcsák. Hangsúlyozta: az összegyűjtött összeget teljes egészében szétosztják a színészárvák között.

A mérkőzéseket Mészöly Kálmán, Puskás Lajos, Borbély Zoltán és Hajdu B. István közvetíti. A Szentpétervári Színészválogatott kapitánya Szergej Migickó, a Moszkvai Színészválogatott kapitánya Oleg Mensikov lesz.

A Magyar Színészválogatott soraiban a publikum Balázs Pali, Besenczy Árpád, Eperjes Károly, Mészáros Béla, Lippai László, Nemcsák Károly, Thuróczy Szabolcs, Tűzkő Sándor, Vass György, Straub Dezső, Zöld Csaba, Pásztor Tibor, Kardos Róbert és Varga Miklós focitehetségében gyönyörködhet, majd a labdarúgótorna szünetében, 1 órán keresztül a segélykoncert kínál izgalmas zenei csemegéket.

A közönséget Rusz Milán, Zöld Csaba, Papadimitriu Athina, Lippai László és Varga Miklós szórakoztatja. Az esten fellép az Echo vonósnégyes, a Sukár táncegyüttes Szecső Kovács Zoltán vezetésével, Kovács Etele, Arany Tamás és Varga Klára is. A rendezvény zárómozzanataként tombolasorsolás várja a nagyérdeműt.
A belépés ingyenes, de adományokat elfogadnak a szervezők.

nyomtat

További írások a rovatból

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
avagy A spacio-temporalitás liminalitásának reprezentációja David Greig Prudenciájának Kovács D. Dániel által teremtett színpadi víziójában...
színház

Forgách András A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatója

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Platon Karataev: Napkötöző


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés