bezár
 

zene

2016. 06. 03.
XVI. Nemzetközi Gospel Fesztivál
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Idén is a tavaly megváltoztatott, új időpontban, június 18-án rendezik meg a XVI. Nemzetközi Gospel Fesztivált, Solymáron. 

Egyéb újdonsággal is szolgálnak: a helyszín sem a már megszokott sportcsarnok, hanem a Solymár központjában lévő Apáczai Csere János Művelődési Ház szabadtéri színpada, rossz idő esetén színházterme.

prae.hu

A másik fontos változás, hogy a program látogatása ingyenes lesz!

A közönségnek így lehetőséget nyújtanak, hogy a többórás egy helyben ülés helyett mozoghasson, egyen-igyon valamit a művelődési ház hangulatos udvarán, miközben a zenét élvezi, és a gyerekeket sem kell otthon hagyni. Igazi fesztiválhangulatot szeretnének teremteni, és persze minél több érdeklődőt idevonzani!

Idei sztárvendégeik az olasz Tyna Maria és a JUST4JESUS, a hazai Bolyki Soul and Gospel, de fellépnek határon túli magyar kórusok, a füleki Angels, és az ungvári Credo, és nem utolsó sorban az utánpótlást biztosító Csillag Kórus, valamint egy megható kezdeményezés során létrejött, négy gyermekotthon lakóiból létrehozott formáció, a Lélekzuhany Gospel Kórus, Havasi Tibor vezetésével.

Ez évben is nagylelkű támogatók közreműködésével valósul meg a fesztivál, és a kórusok, énekesek sem kérnek tiszteletdíjat. 

A részletes program a fellépőkkel a feszitvál honlapján olvasható:

http://apaczai.com/hu/programajanlo/zenes-programok/xvi-nemzetkozi-gospel-fesztival/

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Bartók György szerzői estje a Fugában
Nils Frahm: Day

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Renaud-Delage: Gru 4
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés