bezár
 

film

2009. 02. 26.
Az utolsó Harry Potter-film 2011-ben kerül mozikba
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Harry Potter-történet rajongói már most bekarikázhatják naptárukban a 2011. július 15-i napot, ekkor kerül mozikba a varázslótanonc utolsó kalandja, a Harry Potter és a halál ereklyéi 2.

prae.hu

A hetedik, záró kötetet két részben viszik filmvászonra, a nyolcadik film bemutatójának időpontjáról a Warner Brothers Stúdió közleménye alapján számolt be a Hollywood Reporter című lap.

A Halál ereklyéinek első része már 2010. november 19-én mozikba kerül, a stúdió azért döntött a történet befejező részének megbontásáról, hogy hűek tudjanak maradni a könyvhöz.

A Warner Bros a hatodik, Harry Potter és a félvér herceg megjelenésével próbatétel elé állította a rajongókat: a filmet eredetileg 2008 novemberében mutatták volna be, a nézőknek azonban világszerte 2009 júliusáig kell várniuk a premierre.

Alan Horn stúdiófőnök nagyobb bevételre számít a nyári bemutatótól, emellett a forgatókönyvírók sztrájkja is megzavarta a produkciókat, így több filmnek új időpontot kellett találni.

A Potter-filmek hátralévő három epizódjában újfent az ünnepelt tinisztárok, Daniel Radcliffe, Rupert Grint, és Emma Watson alakítják a varázslónövendékeket. A rendezést David Yates-re bízták.

nyomtat

További írások a rovatból

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről
Nuri Bilge Ceylan: Elszáradt füvekről

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Renaud-Delage: Gru 4
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés