bezár
 

irodalom

2016. 04. 30.
Folyóirat-finanszírozás (Nyerges Gábor Ádám nyilatkozata a Kulter.hu cikke kapcsán)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az idei évi folyóirat-finanszírozási kérdésekkel kapcsolatban a Kulter.hu-n tegnap megjelent cikkre az Apokrif szerkesztősége nevében a főszerkesztő, Nyerges Gábor Ádám reagált. 

Köszönettel a (részben) jogos aggodalomért, egyszersmind együttérezve a nálunk még nehezebb helyzetben lévő szerkesztőségekkel, szeretnénk (részben) megnyugtatni olvasóinkat: lapunk anyagi helyzete (legalábbis erre a naptári évre), amennyiben továbbra is számíthatunk az ELTE BTK Hallgatói Önkormányzatának (indulásunk óta) életmentőnek bizonyuló támogatására, bár korántsem üdvös, annyira legalább stabil, hogy egyelőre nem látszik fenyegetettnek az idei évfolyamunkból hátralévő három lapszámunk megjelentetése. Az NKA pályázatunkat formai okokból utasította el, így bízunk benne, hogy a pályázás során vétett hibákat korrigálva reménykedhetünk (a Prae-lapcsalád másik két tagjához hasonlóan) a méltányos újra elbírálásban.

prae.hu

Lapunk jövője a legtöbb folyóiratéhoz hasonlóan bizonytalan, amennyiben fél-egy évnél távolabbra természetesen mi sem látunk el, viszont a megszűnés szélére sodródott, vagy akár a tényleges megszűnésre kényszerülő folyóiratokhoz képest jóval szerencsésebb helyzetben vagyunk, így megköszönve olvasóink és kollégáink figyelmét és aggodalmát, az egyelőre valamivel szerencsésebbek közé tartozva méltatlan volna elterelnünk nehéz helyzetben lévő társaink (mint akár testvérlapjaink is, a Prae vagy a Prae.hu) felől az olvasói figyelmet.

Nyerges Gábor Ádám, az Apokrif főszerkesztője

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Bemutatták Szvoren Edina Kérődző Kronosz című könyvét
Bemutatták Charles Bukowski A város legszebb nője című novelláskötetét
Kemény Lili Nem című kötetéről a miskolci bemutatón Moklovsky Rékával beszélgetett

Más művészeti ágakról

Platon Karataev: Napkötöző
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban
gyerek

31. Kabóciádé Családi Fesztivál


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés