bezár
 

zene

2009. 02. 25.
The Idoru - klip, készülő új anyag és lemezmegjelenési buli
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Árpilis elején megjelenik a The Idoru harmadik, s egyben legfrissebb korongja. Az anyag címét egyelőre nem árulták el a srácok, de azt már tudjuk, hogy az április 4-én, a lemez megjelenése alkalmából megrendezésre kerülő koncerten lehet majd először beszerezni (Dürer Kert, Nagyterem).
The Idoru
A bulin fellép még a Black-Out, az Esclin Syndo, a The Grenma és a Nova Prospect. Az előző lemez (Monologue) When the Morning Comes cím nótájához a napokban készült el a videóklip, amelyet már megtekinthettek a csapat myspace oldalán. Három új nóta pedig márciustól lesz meghallgatható, ugyanitt.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_DToVVUrHBI&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_DToVVUrHBI&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

The Idoru: When the Morning Comes


A megjelenést megelőzően és követően hazai miniturné esedékes, amelyet megszakítanak majd pár szlovák, valamint lengyel állomással is. Részletek hamarosan, addig is:

The Idoru a MySpace-en
The Idoru honlap 

prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző
Bartók György szerzői estje a Fugában
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés